hur man skär Molding fäst vid en vägg

Steg 1 – Rengör Molding

Steg 2 – Markera Molding

Steg 3 – Betyg Line

Steg 4 – Skär Molding

Steg 5 – Dra Molding Off

Steg 6 – spackel och färg

För att skära gjutning ordentligt, behöver du rätt verktyg och rätt mängd tålamod. Det kan finnas många anledningar till varför du skulle vilja klippa din gjutning medan det fortfarande är på väggen. Till exempel kan du försöka att passa en möbel mot väggen och gjutningen i vägen. De extra par inches som gjutningen tar upp kan vara för mycket för dig och du kommer att behöva skära ett snitt bort för att göra dina möbler sitta tätt intill väggen. Om så är fallet, kommer du vara glad att veta att du inte behöver ta hela sektioner av listen att klippa det. Nedan följer en fullständig steg för steg instruktion listan hur man skär form samtidigt fäst på väggen.

Innan du börjar skära genom gjutning, rengör den att se till att du har tagit bort eventuellt damm eller smuts som kan finnas på listen. Bara använda en mild rengöringsmedel eller lite tvål och vatten med en fuktig trasa.

Med hjälp av en fin penna, markera platsen på listen där du vill göra nedskärningar. Mät det ett par gånger för att se till att du är så exakt som möjligt med den bit som du vill ta bort.

Ta din mattkniv och försiktigt poäng över din penna linjer på listen eller BMC. Gör mjuka fördjupningar i din gjutning med hjälp av kniven. Om du kör fingret över området, bör du känna poängen eller fördjupningar du just gjort med kniven.

Innan du skär gjutning, drapera en trasa på golvet och täcka alla möbler som ligger i närheten av. Skär gjutning skapar vissa damm och smuts och du vill vara säker på att dina andra ytor är skyddade. Med hjälp av en drag såg försiktigt klippa längs linjen. Som du skär längs linjen, håll sågen vertikalt. Dra upp försiktigt som du såg linjen. Göra detta med varje slag av sågen.

Score baksidan av formstycket mot väggen. Skjut en spackel mellan formning och väggen och försiktigt börja att bända bort väggen som du fortsätter att göra din sågsnitt. Dra formning av.

Spackle några delar av väggen som du har skadat i processen. Slipa väggen och formkanten och färg för att återställa tillbaka till samma färg och finish. Städa upp arbetsområdet och flytta möbler tillbaka till rätt plats.