hur man rengör pooldäcket kakel och injekteringsbruk

Steg 1 – Rengör området

Steg 2 – Skrubba Pool Deck Kakel och injekteringsbruk

Rengöring pooldäcket kakel och injekteringsbruk är en av de många underhållsprojekt som medföljer en i-marken pool.

Sopa pooldäcket kakel och vara säker på att det är fritt från gräsmatta möbler, växter, pool leksaker, handdukar och allt annat du kan hitta runt en swimmingpool.

Storleken på det område som ska rengöras, hur smutsig den är, och den tid och energi som du vill förbruka avgör vilken metod du använder. Du kan välja att tryck tvätta området, eller så kan du använda en hink vatten med blekmedel i den och skrubba med en mopp-typ skurborste.

Om du använder högtryckstvätten, fyll den enligt tillverkarens anvisningar med dammsugaren. Med användning av ett milt tryck, rengöra ett litet område i taget. Du kommer att vilja arbeta bort från poolen för att förhindra att renare från att komma in poolvattnet. När det är ren, slang det, återigen arbeta bort från poolen. Om möjligt, har en person med en push kvast arbeta bort vattnet från poolen.

Om du använder skurborste teknik, skrubba varje platta och injekterade område, koncentrera sig på de smutsigare områdena. Då slangen bort allt renare.