hur man rengör klädsel lätt

Steg 1 – Vakuum att hålla Klädsel Clean

Steg 2 – Rotera och Flip Dynor

Steg 3 – Håll Klädsel Clean

Steg 4 – Vet Typ av Klädsel

Steg 5 – rengöring med ånga Klädsel

Steg 6 – produkter för att hålla Klädsel Clean

Spara pengar och dina möbler genom att hålla klädseln ren. Bevara vackra och luktfri klädsel kräver viss ansträngning, men resultaten är värt det. Genom att bekämpa damm och smuts, kan du stolt över utseendet på din klädsel.

Dammsugning är en del av rutinmässigt hushållsrengöring och bör omfatta inte bara mattor och golv, men även möbler. Förhindra sannolikheten för din klädsel blir illaluktande, tråkig och ohygieniska genom att dammsuga det minst en gång i veckan. Den enkla uppgiften att dammsugning lyfter bort damm och smuts på ytan av klädseln innan det stannar i fibrerna som orsakar lukt och en ful utseende. Plocka upp hår, ludd och andra partiklar med dammsugaren bilagor att nå alla sprickor och cervices i möblerna. Regelbundet vakuum kuddar och dynor.

Sakta ner normalt åldrande av dina möbler genom att hålla klädseln ren och bibehålla sin form. Roterande och vända kuddar när dammsugning kontroller den naturliga processen av nedåtbuktning och missformade dynor, och tillåter möbler att bära jämnt.

Ibland torka bort damm som samlas i möbler veck och spår med en lätt fuktad trasa. Denna metod är särskilt bra för Mikro klädsel. Stoppa fläckar bildas genom att omedelbart sanering av spill. När du tar bort spill, aldrig gnugga vätskan i klädseln, istället blot området. Skydda möbler med omslag och kastar kan förbjuda sullying av klädseln av husdjur.

Att välja rätt rengöringsmedel för stoppning beror på vilken typ av tyg som täcker dina möbler. Du ska aldrig använda en rengöringsprodukt på din klädsel utan att först läsa tillverkarens anvisningar. Det finns möbelbranschkoder som vanligtvis finns på tillverkarens uppgifter om vilken typ av rengöringsmedel är acceptabla för användning på möbeltyg. I allmänhet, de koder är följande

Ånga rengöring är ett val för mycket nedsmutsade stoppning, men det är inte rekommenderas för alla möbeltyger. Vissa tyger som siden kan krympa orsaka kostsamma skador på dina möbler.

Simple Green Naturals Carpet Care är en rengöringsprodukt som är idealisk för tvättbar klädsel. Denna produkt tränger och tar bort nedsmutsade fläckar på klädsel och eliminerar spill och sällskapsdjur fläckar. BioMystic är en idealisk rengöringslösning för att bli av dåliga lukter genom att bryta ner det organiska materialet som orsakar lukt. Det är också bra för att ta bort fläckar.

Stoppning som är gjord av polyester, akryl, nylon, och ull blandningar behöver en rengöringsprodukt som K2R som är framtagen för tyg som kräver kemtvätt. K2R är också säker för tvättbara tyger. Den Woolite Pod är en mini stoppning rengöringssystem som fungerar på rött vin, bläck, choklad, kaffe, fett och många andra typer av fläckar. En klämflaska innehåller en renare som är syre aktiveras tillsammans med en bifogad pensel, svamp och kam. Borsten och svamp underlättar fläckborttagning medan kammen stannar fibrer från mattor.