hur man rengör en mässing kassaapparat

Steg 1 – Torka Down

Steg 2 – Tillämpa mässing Cleaner

Steg 3 – Putsning

En mässings kassaregister är en omhuldade antik från en tid för länge sedan. Äga en mässings kassaapparat är ett sätt att behålla historia. Mässing angrips med tiden och kommer att göra din mässing kassa ser dyster och smutsiga. Du kan rengöra och polera en mässings kontanter registrera dig ganska lätt och den här artikeln kommer att visa dig hur.

Smuts och skräp är ofta på gamla mässingsobjekt. För att få den bästa rena och polera av mässingskassa du först ta bort lager av smuts och sot. Fukta en trasa med varmt vatten och tillsätt en liten diskmedel. Torka av kassaregistret för att rensa bort smuts. Torka det register med en annan handduk.

Häll små mängder av mässing renare på en handduk och gnugga det hela mässing kassaregister. Använd t han tandborste för att få mässing renare i de små och trånga utrymmen i registret. Torka bort mässings renare med en ny handduk.

Använd en färsk handduk att polera mässingskassaregistret tills den har en polerad yta.