hur man rengör en aluminium kakel

Steg 1 – väta ytan

Steg 2 – Skär en citron

Steg 3 – Använd Vinäger

En aluminium kakel kan skapa en stor samlingspunkt i alla kök. Aluminium är också resistenta mot värme, vilket gör det ett bra val för spis backsplashes. Nackdelen är aluminium kommer att visa smuts, fett och annan smuts mycket snabbt. Rengöring detta material är enkel.

Ta din luddfri trasa och få den fuktig. Du behöver inte vill att det ska droppande våt. Torka av kakel. Detta tar bort större partiklar som kan repa ytan senare. Skölj trasan och lägga åt sidan för senare.

Du kan använda citronsaft om du inte har en färsk citron tillgängliga. För en färsk citron, skära citron i hälften, doppa hälften i lite salt och försiktigt gnida citron på kakel. Du vill inte att skrapa på ytan med salt, så gå lätt på detta. Om du använder citronsaft, kan du bara doppa trasan i citronsaft och strö lite salt på den.

Skölj bort citron och saltblandningen från kakel. Ta din oanvända duk och tillsätt en liten mängd ättika. Ättika kommer att skina på kakel och ta bort rost eller annan oxidation. När du är klar att du bara kan torka bort överflödigt vinäger från kakel med en torr trasa.