hur man kontrollerar rv fönster för tätning röta

Steg 1 – Ta bort Förband

Steg 2 – leta efter tecken på Rot

Steg 3 – Clean

Det är viktigt att regelbundet kontrollera din RV fönster för tätnings röta. Om röta spårar ur, kan det sprida sig och skada delar av din RV. För att slippa rengöra eller byta ut delar, noggrant kontrollera dina fönster för att ruttna i tätningen varje par veckor. Här är några saker som du behöver för att hålla utkik efter när de inspekterar.

Innan du kan inspektera fönstren, måste du flytta gardiner eller persienner ur vägen. Detta är ett bra tillfälle att tvätta dem.

Kontrollera fönstret tätning för vanliga tecken på förfall. Om du kan lukta en illaluktande lukt, är detta ett gott tecken att ruttna föreligger. Vissa visuella ledtrådar att leta efter är kondens, missfärgning och en sprucken eller skalas tätning.

Du bör rengöra tätningen om röta är närvarande eller inte. Använd gummihandskar medan du arbetar. Blanda kokande vatten, citron och vinäger, och använda en svamp för att torka av hela fönsterkarmen och tätning. Du kanske vill använda en tandborste för att komma in i några av de strängare hörn. Var noga med att följa denna rengöring rutin minst en gång i veckan.