hur man klippa rosenbuske taggar

Steg 1 – Rengör din Shears

Steg 3 – Täta Thorn Cuts

Steg 4 – Färdigställande

Som en rosenbuske växer längre, så gör sina blad och törnen. För att ta bort yvig utseende som detta skapar och förbättra skönheten i blomman själv, måste du klipp taggarna. Clip taggar i början av våren, efter de sista hårda fryser, om du vanligtvis inte behöver beskära för de första två fjädrarna efter plantering. Följande fyra steg beskriva hur man ska gå om den här processen.

Innan du klipp rosenbuske taggar, vara noga med att desinficera trädgårdssaxar i alkohol och skölj dem igen innan du börjar beskärning annan buske. Detta kommer att förhindra överföring av sjukdom, såsom en svart fläck, från anläggning till anläggning

Steg 2 – Fäst Thorns

Egna desinficerade saxar, skär varje tagg vid en 45 graders vinkel med lutningen av vinkeln mot centrum av anläggningen. Som en försiktighetsåtgärd för att undvika att bli stucken medan du beskära, kan du välja att bära trädgårdshandskar.

För att förhindra stam sjukdomar och insekter från att invadera anläggningen, försegla varje tagg skära med en billig vit hantverk lim eller snickare lim. Med fingret, bara sandskädda en droppe eller två på varje snitt när du är klar klippning.

Kasta alla växtrester och avfall i soporna.