hur man kan inreda en gungställning

Material att använda

Gör en designmall

Skär mönster och former och tillämpa dem på gungställning

Dekorera din gungställning skapa en specialdesignad lekplats. Detta är ett utmärkt projekt för att engagera dina barn och låta dem utforska sina egna kreativa och dekorera talanger. Du kan dekorera gungställning i någon stil du kan tänka dig.

Använd en vinyl eller plastmaterial för designelement. De kan fästas på en metall eller trä gungställning med skruvar eller en väderbeständig spray lim, som superlim.

Om du väljer att tillämpa färg direkt till gungställning, använd en utomhusfärg som är konstruerad för att tåla regn och extrema temperaturer.

Skapa en mall med ett tema för barnen att dekorera. Till exempel kan du skapa ett sagoland tema, trollkarlar och drakar, sport eller vad dina barns favorit sagobok. Om du inte kan bestämma eller komma överens, be dina barn för designidéer, placera dem i en hatt och välja den som de kommer att bidra till att skapa.

När du har valt din design tema och skapat en mall, hjälpa dina barn att skära ut mönster och dekorerar former och former som kommer att knytas till gungställning. Du ska aldrig låta barn använder elverktyg, men tillåter dem så mycket praktisk erfarenhet som möjligt.