hur man designar ett badrum med lager fixturer och skåp

Att hitta den bästa layout

Badrumsarmaturer finns i en mängd av lagerstorlekar. Standardbadkar är oftast 30×60-inches. Bubbelpooler är ofta 32×60-inches. Den typiska dusch är 32×32-inches. Toaletter varierar mycket i storlek, men den grova-in öppning är vanligtvis 12-inches från väggen. Badrumsskåp är vanligtvis mellan 18 och 20-inches djupt. De finns i en rad olika bredder, beroende på om de är enda diskbänk eller dubbel handfat fåfänglighet.

Standardstorlekar tillåter tillverkaren att producera enheter mer effektivt. Ju lägre produktionskostnad, desto lägre blir kostnaden för slutkonsumenten. Många aktie skåp komma med koordinerande väggskåp som kan installeras extra lagringsutrymme.

Rita en detaljerad planlösning on.25-tums rutat papper. Skalan bör vara en tum till en fot. Ange varje vägg, fönster, och dörröppningen. Redogöra för den aktuella VVS, eftersom en ändring VVS kan bli kostsamt. Förblir öppna för en ny layout. Om funktionaliteten i badrummet förbättras, kommer den förändrade betalar sig när det är dags att sälja.

Gör skalade papper utskärningar för alla fixtur, såsom toaletter, baljor, duschar och skåp. Identifiera varje utskärning. Spela med olika alternativ, med tanke på att du behöver minst 24 inches framför toaletten. Använd två fot djupa skåp för linne lagring om yta tillåter. Du kommer att behöva mellan 60 och 72-inches för en dubbel fåfänga, annars är alltför trångt för mer än en person utrymme. 30-inches är standard utrymme bredvid ett badkar. 12-inches på varje sida av toaletten är bekvämare än ett smalare utrymme.

När du är genom att spela med dina alternativ, kommer du att veta vilka fixturer kommer att passa in i ditt badrum design. Då är det dags att gå och handla för de bästa värdena.