hur man bygger ett paraply bord

Steg 1 – Planera Design

Steg 2 – Märkning mätningarna på Lumber

Steg 3 – Skär Lumber för paraply bord

Steg 4 – Pre-Borra hål för skruvar

Steg 5 – Gå med i Cut bitarna

Steg 6 – fast bår till Frame

Steg 7 – Förbered Lumber för bords

Steg 8 – Montera Umbrella

Ett paraply bord ger ett bra ställe att koppla av eller fest med dina vänner på en varm sommardag i din bakgård. Den består av ett bord med ett paraply i mitten, som kan fällas ner när den inte används. Du kan bygga ett bord av valfri storlek, ett litet soffbord eller ett stort matbord. Om du bygger ett litet bord, behöver din paraply för att vara liten och om du bygger ett stort bord, behöver du en större paraply.

Först av allt, planera hur du ska bygga tabellen. 4 en av 4s är för tabellen ramar på fyra sidor. Den 8 2 av 4s är för de fyra benen, 2 baser och 2 bårar, och 12 en av 4s är för bordsskivan. Storleken av axeln av paraply bör vara 1 1/2 inches. Denna mätning är att bygga ett paraply bord för 4 personer inställning.

Den längre sidan av bordet måste vara 44 inches, och de andra två en av 4s behöver vara 42 1/2 inches. Bland de åtta två av 4S, 4 av dem bör vara 26 3/4 inches och två av dem bör vara 42 1/2 inches. De återstående två av 4s är för bårar, bör en vara 42 1/2 inches och den andra ska vara 35 1/2 inches. Mät och markera alla mätningar.

Skär timmer till storlek. För att göra detta använder en cirkelsåg.

Borra 2 hål i vardera änden av alla de skurna bitar. Den långa bår virke behöver 2 hål i ändarna och ett hål i mitten. Den kortare bår timmer behöver bara ett hål i mitten.

Placera 2, 44 tums bitar parallellt med varandra på arbetsbänken. Sedan placera de 42 1/2 tum karmstycken på motsatta sidor parallella med varandra. Applicera trälim på kanterna och skruva fast dem på plats. På samma sätt, placera 4 ben på 4 hörn av ramen och säkra dem på plats med lim och skruvar. Dessutom skruva in basen bitar till benen på de kortare sidorna av ramen.

Skruva två bårar tillsammans i mitten. Anslut sedan längre en till basen, över bredden av den paraply bord.

Mät och kapa 12 en av 4s, så att bitarna sträcker 1 1/8 inches utanför tabellen. Förborra 2 hål på varje ände av de skurna bitar. Markera mitten av bordet och placera centrum bit först. Fäst den på plats med hjälp av skruvar. Sedan placera alla andra delar på båda sidor och skruva fast dem på plats.

Borra ett 1 1/2 tums hål på mittstycket, med hjälp av en hålsåg. Placera paraply inuti hålet. Din paraply bord är nu klar att använda.