hur man bygger en utomhus TV-antenn

Steg 1 – Starta Building Job

Steg 2 – Använda Wire galgar

Steg 3 – Använda Isolerad koppartråd

Steg 4 – Användning av grillen skärmar och Transformer

Steg 5 – Montering av TV-antenn

Det är inte dyrt att bygga din egen utomhus TV-antenn och detta kommer definitivt att bidra till att minska de problem som du kan ha med störningar och svaga TV-signaler hemma. Se till att du följer alla instruktioner noggrant så att resultatet blir tillfredsställande.

Se till att beståndet trä är ett 36-tums bit en 1 från 3 inches. Du behöver två stycken isolerad koppartråd och längden på varje del bör vara ca 40 inches. Området grill skärmarna ska vara 9 inches med 15 inches vardera. Träskruv bör vara 1,5 inches lång medan andra skruvar bör variera mellan tre till fem inches. Brickorna måste matcha skruvarna.

På marken sätta en 2 med 4 träskiva som är ungefär tre fot långa. Fäst 8 från 16 skruvar i styrelsen, men se till att inte fästa dem för hårt. Sätt skruvarna i 2 rader, 4 skruvar per rad. Tänk på att skruvarna bör vara ca ¾ tums bort från brädet kant.

Ta bort ledarna för de åtta tråd galgar och linda dem. Nu vika varje tråd i två för att bilda en form som ser ut ungefär som bokstaven V. Placera varje vikta tråd på toppen av en skruv och kontrollera dem för att se att de tips är inte i kontakt med varandra.

Placera den isolerade koppartråden på bordet och skära bort isoleringen från tråden med en tång. Se till att du inte skär mer än en tum. Anslut kabeln till skruvarna och rullar den exponerade änden av tråden runt de yttre skruvarna på båda sidor av kortet. Klipp ytterligare en tum bit av isoleringen från den centrala delen av koppartråden som löper från den andra skruven till den tredje skruven. Nu är det dags att dra åt alla skruvar som du har på bordet.

Sätt metall grill skärmar över baksidan av träskiva. Nu sätter transformatorn på framsidan av träskiva. Skär bort en del isolering från trådarna i transformatorn och koppla dem till ledningarna som du tidigare avskurna en tum. Se till att du fixa samman trådarna säkert med två en halv tums skruvar.

När du är klar bygga din utomhus TV-antenn, ta det någonstans högt, exempelvis taket på ditt hus. Välj en viss punkt på taket och montera TV-antennen där. Fäst ena änden av L-fästen till botten av träskiva, och fixera den andra änden till någon fast föremål du kan ha på din taket. Anslut koaxialkabeln till transformatorn och kör ner taket till din TV.