hur man rengör en tobaks chillum

Steg 1 – Lossa Pass

Steg 2 – Använd piprensare

Steg 3 – Blötlägg i alkohol

För att du ska kunna njuta av din chillum mer, måste du rengöra den från tid till annan. Om du inte gör det, det problem du kommer att stöta på är att du kommer att sluta röka mer harts än vad du gör den verkliga tobak. Du kommer att kunna känna chillum från en mil bort i en mest obehagliga sätt. Rengöring din chillum är lätt, om lite tidskrävande.

Ta bort skärmen och använd en tandpetare eller säkerhetsnål för att lossa varje harts som har byggts upp runt på skärmen och i passet. Oavsett vilken typ av tobak du röker, är det möjligt att ha stora klumpar av harts som bygger upp i och runt skålen. Slå ut chillum som du lossa material.

Använd piprensare för att vispa bort finare material som kan klängande i områden som du inte kan nå med en tandpetare. Skölj renare vatten i mellan att använda passerar.

Förutsatt att du inte har några metall eller plastdelar, dränka chillum i en skål fylld med isopropylalkohol. Detta kan enkelt köpas på apoteket. Efter att det att sitta i flera timmar, ta bort den från blöta och skölja ur det. Låt torka ordentligt innan du använder igen.