hur man rengör en antik oförseglade marmorskiva buffébord

Steg 1 – Fyll flaska

Steg 2 – Spray

Steg 3 – Avsluta

Rengöring av en gammal antik marmorbuffébord kan vara en utmaning, särskilt om det är oförseglade. Många oförseglade marmor objekt kan inte motstå många kemikalier, och de som är antikviteter behöver säkert att hanteras med stor omsorg. Här är en guide för att rengöra din oförseglade, antik marmor buffébord om du befinner dig i denna situation.

Använd en gammal sprayflaska för att hålla destillerat vatten. Du kan använda en tratt för att få den där utan problem.

Använd sprayflaska att få buffébordet våt. Sedan strö majsstärkelse på bordet och se till att ett område som behöver rengöras är täckt. Låt denna blandning på buffébordet i flera timmar.

Använd en ren trasa för att torka blandningen av och sedan spraya med destillerat vatten igen för att torka av den med en annan ren trasa. Detta bör få resten av blandningen, eller om det inte gör det sedan fortsätta att göra så tills blandningen är borta och bordet rengörs. Du kan också använda en liten mängd milt tvål och vatten för att rengöra blandningen av om det är svårt.