hur man konverterar en dusch i en torrbastu

Steg 1 – kartlägga det

Steg 2 – Run Kraftledningar

Steg 3 – Installera Wood

Steg 4 – Seal Allt

Steg 5 – Installera Heater

Att bygga en torr bastu är faktiskt inte så svårt som det kanske låter när du har rätt verktyg. Här är några enkla steg att följa för att ta dig igenom processen smidigt.

Det första som du kommer att vilja göra för detta projekt är kartlägga allt eftersom du kommer att vara i en snäv utrymme och lägga ut det till att börja med kan undvika stora problem down the line. Du kommer att börja med att lägga trä på insidan av din dusch så att du kommer att vilja stå för ungefär en halv tjocklek tum på varje sida som i sin tur kommer att göra området lite mindre än det var från början. Även du kommer att vilja veta var du kommer att bygga upp värmaren samt var du kommer att ansluta kablarna och borra igenom.

Många gånger du kommer att vilja ha någon annan komma in och göra detta eftersom det kan vara svårt att göra och du kommer att ha att göra med vatten nära en kraftledning. Om du är upp till jobbet själv se till att du börjar med att stänga av vatten och energi till det området innan du gör något annat alls. Sedan kan du bestämma var värmaren kommer att vara och borra ett hål genom väggen i duschen för att passa ledningarna genom. Detta kommer att köra förmodligen från väggen av bastun ner och sedan genom ett hål i golvet eller väggen nära den för att leda ned till utloppet eller strömkällan.

Du kommer att behöva använda en borr samt skivor av 1/2 tum plywood ark på insidan av din dusch. Kontrollera när du gör detta att du håller hålet i åtanke för att inte dölja det. Väggar, tak och golv alla måste göras med lakan. Om du väljer att färga dem då kan du måla fläcken på med en pensel sedan låta det torka innan du sätter på en annan päls. Låt den torka helt innan du flyttar on.Once plywood är klar kan du installera med en borr ceder brädor på väggarna i bastun för att få en mer avslappnad och professionell känsla och ser till bastun.

Gå igenom och kontrollera om någon öppning eller sprickor för att kontrollera att allt är tätad eller värmaren kommer inte att fungera korrekt. Om du hittar en öppning sedan bara använda den täta pistolen att tillämpa täta till området och låt sitta.

Nu kan du installera en värmare i hörnet av dusch genom att haka upp till ledningar som du tidigare installerat.

När du är klar kan du ställa in din värmare till ca 185 grader och njuta.