hur man bygger timmerhållande vägg steg

Steg 1 – Förbered området

Steg 2 – Skär Timber

Steg 3 – Gör det första steget

Steg 4 – Lägga de andra stegen

Steg 5 – Lägga till andra Timber

Om du vill få ut det bästa från din timmer stödmur, då kanske du vill lägga till en serie steg. Dessa kan antingen vara stora steg, vilket gör att du kan sitta ner och njuta av din trädgård, eller mindre steg som är helt enkelt ett sätt att få upp och ned de olika nivåerna. Skapa några steg för din timmer stödmur kan du hålla höjden på anlagda område utan att behöva offra tillgång. Att timmer steg för en stödmur är inte alltför svårt, och du bör vara hitta en lämplig trä som kommer att bidra till dina försök att hålla den anlagda område fritt från erosion eller jord diabilder.

Börja med att träna det område som du behöver för att täcka med stegen. Vart och ett av stegen bör vara ca 8 eller 9 fot bred, med stig cirka 5 inches hög. Slitbanan kan vara så djupt som du vill, beroende på om du vill ha en liten serie steg, eller några mycket större nivåer som också skulle kunna fungera som uteplats områden. Du bör sedan skära ut tillräckligt på jorden för att täcka bredden av stegen.

Vid stegen för din timmer stödmur, antingen har flera stycken av virke kvar från den ursprungliga väggen, eller köpa trä av en liknande märke och skär. Med hjälp av sågen, klippa ut några längder av trä till 8 fot. Du bör också minska vissa trä att vara basen av stig. Dessa måste ha samma bredd som varandra, så att du enkelt kan spika de två delarna tillsammans.

Ta din murslev, klipp ut jord ditt landskap. Från 5 inches hög, skära bort tillräckligt jorden för att passa djupet av slitbanan, och tryck sedan den första slitbane timmer på plats. Lägg riser strax under den, och sedan spika ihop dessa med hjälp av din hammare. Det bör finnas en spik i vardera änden av steget, och två i mitten för att säkra den.

Fortsätt att göra stegen på detta sätt, genom att ta bort jorden 5 inches över det sista steget. Du bör då placera trappsteg över klipp jorden, och tryck riser in under detta. Hammer dem tillsammans för att göra den perfekta steget. Du kan också spika stammarna till toppen av den undre slitbanan, med samma metoder, körning naglarna tillräckligt djup för att slå i träet och vara fäst i jorden nedan.

När du är klar med stegen, måste du stötta upp sidorna av trä med ytterligare plankor. Skär dem i rätt storlek för dina steg, och sedan spika dem till kanterna på stammarna. Du kan också skapa några inlägg, som kommer att spikas till ryggen på dessa sidobrädor, och kan kombineras med smala längder av trä för att bilda ledstänger för dina steg.