hur man rengör varm dimma luftfuktare

Steg 1 – Demontera luftfuktare

Steg 2 – Rengör Base

Steg 3 – Rengör Imma avdelningen

Steg 4 – Desinficera Vattentank och Base

Varma dimma luftfuktare är en typ av luftfuktare som producerar ånga genom uppvärmning av vatten. Denna ånga, i sin tur, värmer och fuktar luften i ett rum. Denna anordning är användbar för personer med astma och allergier. Det måste rengöras regelbundet för att fungera riktigt.

Först av allt, stänga av luftfuktare och koppla bort den. Sedan låta vattnet inuti den svalna. När enheten har svalnat, ta bort vattenbehållaren och ställ den åt sidan. Också ta ut imma kammaren och avtagbar bricka.

Mät en kopp outspädd ättika och häll det i basen. Lämna den i 20 till 25 minuter. Sedan rengör den med svampen. Efter det skölj den ordentligt i vanligt vatten.

Torka den yttre ytan av kammaren med en fuktig svamp. Också ta ut den löstagbara brickan och skölj den ordentligt i vanligt vatten.

Blanda en tesked blekmedel med en liter vatten. Fyll vattentanken och bas med lösningen. Låt det i 20 minuter, och skölj den med rent vatten. Slutligen, torka bort överflödigt vatten och sätt ihop din varm dimma luftfuktare.