hur man rengör soffit ventiler

Steg 1-Konfigurera Ladder

Steg 2-sväng på Kompressor

Steg 3-Clean Out Vent

Soffit ventiler är luftintag, de tillåter kall utomhusluft in i vinden. Detta luftflöde flyttar den varma luften ur vindsavgasventilerna. Soffit ventiler är inte svåra att rengöra och hålla dem rena är mycket viktigt för ditt hem ventilation. Du bör rengöra dem minst en gång per år. Det bästa sättet att rengöra soffit ventiler är att använda trycklufts skurar att blåsa bort damm och smuts. Dessa tips kommer att visa dig hur man gör det.

Ställ upp en stege nära bjälklaget vent, på ett säkert vinkel. Se till att någon håller den underifrån, så att du kan arbeta säkert. Använd handskar, liksom, så alla typer av vassa föremål i skräp kan inte skada dig.

Slå på luftkompressorn och sedan hålla i slutet av slangen tätt. Håll det tre till fyra inches bort från bjälklaget vent, så att de skurar av luft kan rengöra bort dammet. Se till att när kompressorn är på du håller slangen tätt. Rikta inte det på något annat än din soffit ventiler, eftersom det kan skada människor eller bryta fönster. För din egen säkerhet, hålla trycket normal till hög och undvika att placera handen ovanpå slangen och skyddsglasögon.

Nu, helt enkelt sikta och frisätta den komprimerade luften in i bjälklaget ventilerna. Skurar av luft kommer att rengöra och blåsa bort damm, smuts eller skräp. Upprepa denna process en gång eller två gånger om året för att hålla din soffit ventiler i funktionsdugligt skick.