hur man rengör mässing som är färgade

Steg 1 – blanda din rengöringslösning

Steg 2 – Rengör Brass Fläckar

Om du har letat efter ett effektivt sätt att rengöra mässing fläckar, bör du veta att gemensamt citronsaft och salt kan göra en mycket potent mässing fläckborttagningsmedel. Nedan beskrivs de steg du behöver göra för att ta bort fläckar från alla mässing objekt i ditt hem.

Innan att bli av med fläckar, måste du skapa en enkel att göra hemgjord rengöringslösning. Börja detta steg genom att förvärva en tom sprayflaska på sig att kombinera

När ingredienserna har kombinerats, säkert täta sprayflaska och tillämpa renare till några färgade delar av mässing objekt som du vill att rengöra.

Nu när du har blandat din dammsugare, använd din sprayflaska att tillämpa den på fläckarna. När dammsugaren har tillämpats, gör det möjligt att ställa in i ca 10 minuter, eftersom dess sura natur hjälper liv och bryta isär fläckarna i slutändan gör det lättare för dem att torka av.

Nästa, beroende på hur envisa fläckarna är, använda antingen en tvättlapp eller en skurborste för att rensa dem från din mässing objekt. Slutligen, skölj alla återstående spår av rengöringslösning från ren mässing under en kran.