hur man lagar en kalkon i en ugn väska

Steg 1-Förbered Bird

Steg 2-Förbered Roast

Steg 3-Roast Turkiet i en ugn Bag

Steg 4-Ta bort Turkiet

Tacksägelse är en av våra främsta helgdagar. Familjer samlas runt ett bord för att dela bra mat och skapa stora minnen. Tyngdpunkten i allt detta är Turkiet, och det finns många sätt att laga den.

Ett sådant sätt är att använda en ugn väska. Denna metod skapar en fuktig, känslig fågel och är själv tråckla. Ovanpå detta, blir det jobbet gjort snabbare genom att befria dig att behöva öppna ugnen om och om igen för att kontrollera om det, som släpper ut värme och förlänger tillagningsprocessen. Så här tillämpa denna effektiv matlagning metod för att din kalkon denna tacksägelse.

När man arbetar med fjäderfä, bör du alltid köra vatten över den och sedan klappa den torr med en pappershandduk. Detta förhindrar salmonella. Också, glöm inte att nå i Turkiet och ta bort baggie som innehåller dess inälvor. Underlåtenhet att göra detta kan leda till att smälta, som kommer i bästa fall förstöra kalkon och i värsta fall göra någon allvarligt sjuk. Gnid kalkon med smör eller olivolja och sedan säsongen väl.

Med din fågel nu klädd och redo att rostas, ta lite vatten och fyll långpannan till ungefär halvvägs upp sidorna. Vara säker på pannan stigaren är på plats, eftersom den intensiva hettan från ugnen kan smälta vissa påsar. Värm ugnen till temperaturen som du normalt steka din kalkon.

När ugnen har värmts upp, försiktigt placera klädd kalkon i påsen, stänger den med de band som, och placera den på stekpannan riser. Täck långpannan med locket, men se till att avgashålen är stängda så att ånga stannar inne i pannan, hjälper till att värma upp fågeln.

Placera långpannan i ugnen på mitt ugnen rack. Stäng ugnsluckan och ställa in timern för tre timmar. Under denna tid, gör ditt bästa för att inte öppna ugnsluckan. Som tidigare nämnts, när du steka en kalkon i en påse, bastes det själv och kockar relativt snabbt. Det tar ungefär lika lång tid som rostning den i en varmluftsugn.

Innan du tar bort Turkiet från ugnen, hålla en stektermometer i bröstsektionen. När temperaturen är 180-185 grader, stänga av ugnen och ta bort stekpannan. Hålla locket på och lät fågeln vila i 15 minuter. Detta gör att juice att nöja sig med en fin, fuktig fågel. När den vilande perioden är över, helt enkelt skära påsen, ta kalkon ut, och överföra den till en servering tallrik.