hur man kan fånga en jordekorre

Vad du behöver för att leva Trap en ekorre

Steg 1: avgöra var dina Ekorrar Live

Steg 2: Bete din fällor

Steg 3: Ställ in din fälla ut

Steg 4: Släpp ditt djur

Vad du behöver för att döda ekorrar

Steg 1: Bestäm vilken metod att använda

Steg 2: Ställ ut din Bait Station

Fånga en slipad ekorre är en arbets- och tidskrävande process som kräver tålamod och goda fällor.

Till skillnad från sina trädlevande kusiner, marken ekorrar lever i hålor i marken, bland stenar eller pensel. Leta efter Burrows, hål runt fundament i betongplattor, och runt stenar.

Använd en liten skål eller tallrik att bete fällan. Ställ din bete på plattan och placera den i slutet av fällan där djuret måste korsa resan plattan för att komma till maten. Ställ fällan fjädern (som beskrivs i fällan instruktioner).

Ställ fällan i närheten av någon hålor, hål eller uppenbara tunnlar ekorrar använder. Kontrollera minst en gång per 24 timmar. När ekorren korsar resan plattan för att komma till maten det kommer att släppa fälla dörr, som kommer att slam stängs, att djuret fångas inuti. Du kan höra en yowling, chattering eller buller som djuren försöker fly. De är inte skadas, bara arg.

När levande instängd, kommer ditt djur måste transporteras åtminstone 5 miles away om du inte vill att de återvänder. Det är olagligt i vissa stater att släppa marken ekorrar på någon annans egendom. Om det är lagligt, transport och rlease din ekorre.

Det finns flera metoder som du kan använda för att döda dina ekorrar. De mest populära och effektiva kill metoder är gifter, i synnerhet anti-koagulerande beten (klorofacinon eller diphacinone). Andra metoder, såsom gas pinnar, elchock kuddar och döda fällor finns också alternativ. Kontrollera med din lokala järnaffär för uppgifter om varje metod. Du kan också köpa fällor som dödar ekorren vid kontakt.

Spannmåls beten kan inte sändas eller spridas ut på åkrarna. Du måste använda betestationer. Placera bete på stationen och anges stationerna runt din gård eller fält, med hjälp av ett avstånd på högst 100 fot mellan stationer. Ekorrar viloläge och kommer inte att mata tidigt på säsongen. Ställ inte ut ditt bete förrän efter maj månad. Beten måste förbli minst 5 till 8 dagar, eftersom ekorrar måste livnära sig på kornet under minst 5 dagar för bete för att vara effektiv. Ekorrar kommer att återvända till sina hålor och så småningom dö.