hur man bygger tegel steg med kakel trappsteg del 2

Steg 1 – Skapa en stiftelse Boundary

Steg 2 – Gräv stiftelsen

Steg 3 – Compact Marken i Foundation

I föregående avsnitt av vår handledningen om hur man bygger tegel steg, lärde du hur man mäter för “Rise and Run” dina steg för att avgöra hur många steg du behöver, hur högt var och en måste vara, och hur djupt varje steg bör vara. I denna del av handledningen, kommer du lära dig att markera området för steg, gräva jord och förbereda marken för fot eller stiftelse.

(Detta är del 2 i en 4 del serie. För att återgå till del 1, klicka här, eller att gå vidare till del 3, klicka här.)

Mät område där stegen kommer att installeras baserat på siffror från din “Rise and Run” beräkningar i föregående segment av den här guiden. I vårt exempel har vi bestämt att vi behövde 6 steg som är 11 inches djupt. För att göra det lättare, lägga till en extra tum så att djupet av varje steg kommer att vara 12 inches (perfekt för 12 tums stenar).

Till exempel har vi också valt en bredd på 3 fot (36 tum), och vi kommer att lägga till en extra halv tum till bredden. Detta kommer att göra det lättare eftersom det gör att du kan ställa in tre 12 “x 12” kakel sida vid sida på varje slitbanan och lämnar en liten ersättning för kakel avstånd.

Därför måste du spel utanför ett område 3 fot bred och 6 fot djup (6 steg x 12 tum djup för vardera). Placera sedan pinnar eller stavar 12 inches isär (djupet av varje steg eller slitbanan). Placera insatser på båda sidor av gränsen, så att du vet var varje stam börjar och slutar. Markerad av gränsen bör likna en stege gjord av sträng när du är klar.

Ändra mått och mätningar i enlighet med för just din applikation.

Gräva ut en plan yta av smuts inom gränserna för dina markerats foundation gränser. Se till att gräva djupt nog så att stiftelsen kommer att ligga under frostlinjen. Använd en nivå för att säkerställa att alla områden inom sidfoten är nivå. Se till att fundamentet grävs på ett djup som inte kommer att ändra dina beräkningar för “Rise and Run”. Försök att gräva grunden till ett djup som gör att du kan använda en 5 1/2 “hög sidfot (bredden av en 2 x 6” virkesstycke). Om du kommer att använda 2 x 4 “bitar av virke för att bygga din foundation ram, så se till att marken är plan och packas till ett djup av 3 1/2 inches under punkten för dina mätningar.

Om du inte har en jordpackare, kan du hyra en från din lokala verktyg hyra butik. Alternativt kan du använda en manuell smuts sabotage. Som en sista utväg, du eller stor stekt kunde tillbringa lite tid stampar runt grunden är med en tung par stövlar. Det viktiga är att försöka packa jorden så mycket som möjligt. Ju hårdare markytan, desto bättre din foundation sig.