hur man bygger gitterpaneler

Steg 1 – Välja en plats

Steg 2 – Gräv Post Hål

Steg 3 – Fäst gallret inlägg

Steg 4 – Efterbehandling gallret paneler

Om du funderar på att bygga en dekorativ staket, då en av dina bästa alternativen är att välja gitterpaneler. Dessa är tillverkade av trädelar som lindas tillsammans skapar gitter effekt som liknar en äppelpaj i utseende. Att bygga en gallerpanel gjord av trä kan ibland vara en ganska komplicerad procedur, men du bör kunna passa detta i ditt schema så att du kan börja bygga stängslet så snart som möjligt. Från och med i jobbet ska vara lätt för dem med en kapacitet för renovering, och så länge du har några grundläggande verktyg, bör du kunna hantera detta.

Du kommer att behöva räkna ut den bästa platsen för din gitter paneler. Du måste inkludera tillräckligt med utrymme för panelerna och de tjänster som kommer att knytas till dem, så att du har gott om utrymme för att passa in dem i läge. De flesta av de fabriksgjorda gitter paneler kommer in runt 4 av 8 fot bred långa paneler, och du bör sträva efter att bygga dina paneler till samma längd för att hålla den säker.

När du har räknat ut positionen av panelerna, bör du sedan gräva stolphålen. Använd en post hål digger för att göra hål i rätt form och storlek för hålet. Hålen bör fördelade runt 8 fot isär, om du gör gallerpaneler till en standardstorlek. När väl de post hål är gjorda, Placera stolparna i till ett lämpligt djup, säkra dem så att de inte kommer att blåsas över. Tryck stolpen i ett hål, hålla den upprätt, och sedan lägga ett lager av betong. Stödja posten tills du torka ut.

Ta den första av dina träpaneler, och bifoga det till stolparna. Skruva den på plats, och sedan dra ner till posten. Gör en rad nedskärningar på bordet med hjälp av en kniv, och sedan kapa botten, så att du har en serie av hängande längder av trä. Ta in den andra träskivan, och skjut detta på den första. Gör ett antal nedskärningar i detta forum, och tryck sedan på trä av det första kortet i och ut ur lamellerna i den senare. Säkra botten av träskiva med en virkesstycke.

Upprepa skapandet av gallerpaneler för alla staket paneler som du behöver, och sedan lämna dem över natten. På morgonen, belägga dem i ett lager av lack, så att de är skyddade mot vind och regn, och sedan låt torka.