hur man bygger en utomhus sandsten vägg

Steg 1 – Välja Sandsten

Steg 2 – Framställning

Steg 3 – Att marken Ready

Steg 4 – Placera Stones

Steg 5 – Inställning av Wall

Steg 6 – Finishing Touches

En utomhus sandsten vägg lägger till en annan charm till din exteriörer och även gör det säkert från intrång av djur. Speciellt för användning i en trädgård, ökar det skönheten i växter och buskar. Även om du kan använda någon form av material, är sandsten lätt att hantera och har sin egen unika utseende som gör det till en byggmästare favorit. Att bygga en sandsten vägg kräver lite tålamod och denna steg för steg guide ska hjälpa dig bygga allt själv inom nolltid.

Sandsten finns i en mängd olika nyanser som sträcker sig från vitt till grädde även rosa. Även om du kanske föredrar att använda en enda nyans, är det inte en dålig idé att använda ett sortiment av alla sandsten slag för ett bra utseende. När du har valt skuggan, köpa erforderlig mängd stenar efter nämna önskad höjd på väggen från närmaste stenbrott eller murare butik.

Se till att du börjar arbeta på en vacker dag utan risk för regn. Bär lätta arbetskläder och redskap upp för en vägg bygga erfarenhet.

Bestäm vilken del av trädgården kommer att inrymma väggen och därmed markera området. Ta en spade och gräva i marken minst 4 inches djup och nivå diket bildas. Detta är nödvändigt för att ha en stark grund för väggen.

Ta sandstens stora storlekar och lägg dessa efter varandra på fundamentet. Efter att placera dem, blanda murbruk att följa instruktionerna på förpackningen. Bruket får inte vara för flowy eller tight. Ta denna blandning på en murslev och sprida det jämnt på grundstenarna.

Ta en tum tjocka trä plankor och placera den på sidorna där grundstenarna börjar och slutar. Tänk på att höjden av plankorna bör vara samma som höjden av väggen du vill bygga. Nu binda en sträng från basen till den övre kanten på plankan. Detta görs så att de sandstenar som kommer att ställas är i en rak linje.

Nu tar stenarna och hålla placera dem i en en-over-två mönster. Efter tillsats av åtminstone två skikt, gips dem med murbruk mix. Fortsätta att upprepa detta tills den önskade höjden av väggen uppnås. Observera att sandstens måste ordnas på ett korrekt sätt och att de största stenarna måste användas för toppen av väggen för att skapa ett fantastiskt utseende. Bruket måste spridas jämnt, men i små mängder. De sandstenar får inte helt täckt med gips. Städa upp de platser där bruket sipprar ut innan den torkar helt. Väggen måste lämnas för att ställa in naturligt i 2 dagar. Vid behov kan du täcka den med en plastfolie och placera några tunga tegel över den så att strukturen inte skakar. Efter 2 dagar, avslöja väggen och beundra bit av din vackra utförande.