hur man bygger en trä skjul från scratch

Steg 1 – utbilda dig på förordningarna

Steg 2 – Välj en plats

Steg 3 – Välj ett skjul plan

Steg 4 – Samla Material

Steg 5 – Följ din steg-för-steg Shed Plan

Steg 6 – Finishing Touches

Att bygga din egen personliga träskjul från scratch är en utmärkt lösning för att lagra och skydda utomhus poster eller skapa en arbetsyta, men att bygga en från grunden är en mycket annorlunda process än att bygga en med en prefabricerad kit. Det är därför ett skjul plan är avgörande för detta projekt, och en bra man kan ta bort en hel del av gissa arbete och rädsla amatör DIYers kan ha.

Innan du kan välja en plan, är den första sak att göra räkna ut om du behöver för att få en zonindelning tillstånd för att bygga en lagring skjul. I de flesta stater, är en bygglov krävs om din lagring skjul är 120 kvadratfot eller större. Se till att du kolla med lokala zonindelning regler samt en lokal byggnadsinspektör innan du slutför dina idéer för byggnation.

Nu måste du välja den perfekta platsen för din lagring skjul. Din byggnad bör byggas på helt plan mark och placerade för enkel åtkomst till din arbetsplats eller garage. Du bör definitivt undvika att bygga din egen lagring skjul ovan rör eller nedgrävda kablar, eftersom det kommer att göra att reparera dem dyrare.

Nu ska du välja rätt skjul plan som passar dina behov innan du går om att köpa det material som krävs för att bygga din egen skjul. Uppskatta hur mycket utrymme du behöver för att hysa din utrustning eller att skapa en ny arbetsyta för dig själv och eventuella framtida projekt som du kan ha. Det finns gott om DIY hem skjul planer där ute som du kan använda.

Att välja en bra skjul plan är precis lika viktigt som att ha en alls, och tyvärr inte alla av dem kommer att göra byggprocessen så smärtfritt som möjligt.

Den första sak att leta efter i en bra plan är om det ger utsikt över alla dina skjul s vinklar och detaljer. Det är viktigt att veta vad allt kommer att se ut som du bygger, några steg kan bara vettigt med visuella hjälpmedel för att hjälpa till. Måttritningar är också en stor visuell stöd som en perfekt plan kan omfatta.

Som tar upp nästa viktig punkt. Alla steg i din byggnad planen måste vara så klara och koncisa som möjligt. Detta projekt behöver inte bortom kompetensen hos en amatörbyggare, men det kan lätt bli alltför svårt om anvisningarna är inte lätt att följa.

Din material lista bör också vara klar och tydlig, med allt du behöver ingår liksom specifika mätningar för varje enskild bit. Det är viktigt att kunna samla ditt material på en gång för att effektivisera byggprocessen, och naturligtvis detta är omöjligt utan en fullständig, korrekt lista från början. Varje post ska också ange vad det ska användas i projektet. Denna lilla bit av förtydligande kan göra stor skillnad när det blir dags att montera bitar.

Nu är det dags att samla alla de material som du behöver baseras på den plan du har valt. Se till att du har allt du behöver innan du börjar så att du inte behöver sätta dina planer på is.

Din särskild plan bör ha en fullständig lista, som vi nämnde tidigare, men det finns grundläggande verktyg du bör också se till att ha som skyddsglasögon och arbetshandskar.

Nu kan du bygga din egen lagring skjul från grunden. Från och med grunden, följer din byggnad planens instruktioner till punkt och pricka. Om du har valt den rätta, ska montera din ram, väggar, tak och dörr vara en enkel match. Ta särskilt försiktig med ditt tak för att vara säker på att det inte finns några läckor och hål som kan orsaka att du förlorar allt ditt arbete till klimatet eller vädret.

Måla skjul eller använda ett tätningsmedel för att avsluta det.