hur man bygger en rv carport

Att bygga en RV carport är något som varje hemmafixare bör kunna klara sig utan mycket av ett problem. Du kommer att behöva betala uppmärksamhet på detaljer, eftersom det är lätt att bygga en carport som är alltför tunn och benägna att skada i starka vindar. Helst ska struktur ha ett betongfundament. Det bör också säkras ordentligt på alla skarvar och bultar hög kvalitet av rostfritt stål bör användas i alla delar. Med spik är inte tillräckligt, eftersom denna typ av struktur inte har några väggar och i stället står på pelare.

Steg 1-Bestäm stil med garage som du vill bygga

Om du är intresserad av att bygga en billig garage, den bästa stilen att använda är carport. En carport garage är en som stöds på stolpar i stället för väggar. Det är helt enkelt ett öppet område med ett tak för att skydda din bil från väder. Taket av strukturen kan antingen vara platt eller sluttande. Det finns fördelar och nackdelar med varje typ, och du kanske också vill granska dina lokala bygglovsregler för att få en bättre uppfattning om vad som är tillåtet. Du kommer sannolikt att behöva bygglov, beroende på var du bor.

När du har beslutat om vilken typ av garaget som du vill bygga, ska du fortsätta med en skiss plan. Räkna ut alla delar och material som du behöver och vidta lämpliga mätningar. Innan du få ett bygglov, behöver du en slutlig utformning. Du kan göra det själv, men om din struktur kommer att vara ganska komplicerat, kan du anlita en professionell för att hjälpa till.

Steg 2-Ställa in Foundations

Strukturen bör byggas på betongplattor. Först måste det område som ska grävas ut och sedan betongen hälls i. Grunden bör vara ungefär 6 inches djup och de bör en inramad med en ruta gjord av trä runt omkretsen av strukturen. bör hällas i denna ruta betongen. Att hälla betong, måste du hyra lämplig utrustning eller har en hantverkare göra jobbet åt dig.

Steg 3-Konstruera Carport

Med hjälp av mätningar i dina planer och lämplig typ av trä. Skära de delar av ramen som erfordras. Använd metallfästen att förena dem. Takstolarna kommer att kräva kraftiga plywood eller metall kilar att ansluta dem. Om du bygger ett platt tak, är konstruktionen något enklare. Allt ska skruvas ihop med bultar och muttrar tunga rostfritt stål. När du har slutfört den grundläggande strukturen, bör träet färgas för att skydda den från väder.