hur man bestämmer längden mellan dina elstängsel inlägg

tillfällig Fence

permanent Fence

När du installerar elektriska stängselstolpar, är en sak som du behöver veta hur långt ifrån varandra för att placera dem. Detta beror på vilken typ av staket du installerar och om det är permanent eller tillfällig. Var och en har sina egna krav och önskemål. Det finns andra saker som du behöver tänka på under installation samt, men informationen nedan bör ge dig en bra grund att börja med.

Du kan ställa in en tillfällig elstängsel att innehålla lager medan de forage i ett visst område, och du kommer att ha något som du kan ställa in och riva helt enkelt utan att i alltför mycket arbete eller tid. Men på samma gång, du fortfarande vill barriären vara effektivt för att förebygga djuren från att vandra in i andra områden. I det här fallet, du bäst genom att placera de elektriska stängselstolpar 50 fot isär. Det kan tyckas alltför stort avstånd, men det är faktiskt perfekt för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt.

Se till att inläggen är ordentligt nedsänkt i marken och köra stängslet spänt mellan polerna. Eftersom denna installation är bara tillfälligt bör du inte att använda den för mer än ett par veckor, så staketet själv inte kommer att ha tid att sträcka och sag. Den kommer att förbli spänd och arbeta effektivt, även med stolparna så långt ifrån varandra. Den stora fördelen är att detta avstånd av elektriska stängselstolpar innebär att du kan ställa upp och ta bort elstängsel snabbt och med minsta mängd arbete.

Saker förändras när du installerar en permanent elstängsel. Detta är tänkt att stanna på plats och du inte vill ha att utföra regelbundet underhåll på den. Det finns två grundläggande krav för en säker, permanent staket: det bör inte svikta och det bör följa topografin av marken.

Det är viktigt att följa konturerna av marken genom dips och kullar. Detta innebär att elstängslet förblir på samma höjd för att hålla ditt lager där du vill ha dem. Detta kommer inte att hända om de elektriska tråd eller band bottnar. När detta inträffar är det som att öppna en grind. Du kan inte ständigt kontrollera stängslet för att se allt är bra heller, så du måste se till att detta kommer att bli rätt från get-go.

För att undvika tråden hängande eller att stoppa bandet fladdrande vilt i vinden, den elektriska stängselstolpar måste vara mycket närmare varandra än med en tillfällig elstängsel. Även om det är verkligen upp till dig, är den allmänt accepterade avståndet mellan stolpar 12 fot. Men andra rekommenderar någonstans mellan 15 fot och 30 fot. Ju längre avstånd kan vara problematiskt med tiden och du behöver för att hålla ett närmare öga på det, men en kortare sträcka betyder mycket mer arbete i början eftersom du måste installera många inlägg för att köra hela längd staket.

När du sträng din elektrisk tråd eller tejp på stolparna, se till att det är spänt. På så sätt kommer det att bli mindre benägna att sag senare. Dessutom, om du använder trästolpar, bör de ha isolatorer anslutna, men om du har plast häst inlägg, se till att de är helt intryckt i marken för stabilitet.