hur man barnsäkra balkongräcken

Steg 1 – Mät bredden på din balkong

Steg 2 – Fäst plast Fäktning till din balkong Räcken

Steg 3 – Installera plast staket till Räcken

Steg 4 – Täck öppna områden med hårt Plast Cover

Steg 5 – Stärka Räcke med däck Nät

Balkongräcken anses vara de farligaste platserna i ditt hem för dina små barn. De hårda balkongräcken kan orsaka skada på dina barn som blåmärken eller ännu värre således denna typ av struktur optioner childproofing. En oskyddad balkong är en av de vanligaste boven barn faller ned med katastrofala olyckor. Nu, hur gör du barnsäkra balkongräcken? En av de bästa sätten att barnsäkra ditt balkongräcken är att installera staket-liknande räcket för att förhindra att små barn från att klämma genom räcken. Här är en steg-för-steg guide om hur man barnsäkra balkongräcken. För denna enkla DIY projekt, behöver du följande saker såsom.

Mät bredden på din balkong med ett måttband. Detta steg är nödvändigt för att du kommer att kunna veta den exakta dimensionen av plast stängsel som du ska köpa och installera i din balkongräcken. Å andra sidan, när du handlar för plast stängsel, se till att du köper en fäktning som har stängsel som inte är mer än 4 inches isär med varandra annars ditt barn kommer fortfarande att kunna slinka igenom räcken på din balkong.

Nästa sak att göra när du redan fått tag på plast stängsel är att fästa konstruktionen dina balkongräcken. För att göra detta, använd en borrmaskin och borr för att sätta hål på kanterna av plast stängsel. Detta är nödvändigt eftersom hålen kommer att användas som den punkt där staket kommer att knytas till de balkongräcken.

Med hjälp av en skruvmejsel, kör en skruv på varje hål som du har gjort för att ansluta plast staket och räcket. Se till att skruvarna är fäst vid de räcken stadigt på plats så att stängslet inte kommer att lätt få loss av barnen. Se till att du justera staket så att avståndet mellan en stängsel för att den andra är inte mer än fyra inches.

När du installerar staket till räcket, kommer det att finnas områden på stängsel som fortfarande alltför stort för barnen att gå igenom. Av denna anledning är det viktigt att du täcker de öppna områdena med en hård plastarket för att minimera de öppna utrymmena på räcket.

Knyt en robust däck nät på balkongen för att förstärka det hårda plastkåpan och se till att ditt barn kommer att ha mindre chans att gå igenom räcken och riskera sina liv ut ur den. För att säkra nät till sidorna av balkongen, gänga i nätet genom räcket med hjälp av ett varaktigt sladd.