hur man ändrar en bromsreturfjäder

Steg 1 – Ta våren

Steg 2 – Installera New Spring

Ändra returfjädern på en rast pedalen inte är en komplex uppgift. Du kommer att kunna hantera det på bara några minuter med vanliga verktyg som finns i de flesta verktygslådor.

För att ta bort repris våren, måste du arbeta med bildörren öppen, på knä på marken bredvid förarhytten. Leta reda på fjädern bakom bromspedalen.

För att ta bort våren bromspedalen. Detta kommer att trycka ihop fjädern. Du måste ta dina Nåltång och haka ena änden av fjädern. Ta trycket på bromspedalen, sedan haka den andra änden. Kasta den gamla fjädern.

För att installera den nya fjädern, bromspedalen igen, sedan koppla ena änden över hålet nära kroppen av facket. Ta den andra änden i din nål tång. Dra fjädern tills du kan trä slutet genom hålet på pedalen. Ta trycket på pedalen och kontrollera att den återgår till rätt position. Tryck på bromspedalen för att kontrollera att den fungerar ordentligt. Som ett slutprov, ta bilen för en kort provkörning.