hur du kontrollerar om ditt garage gas vägg värmare läcker

Steg 1 – Lukt

Steg 2 – Felaktig Uppvärmning

Steg 3 – Fönster Kondens

Steg 4 – Sot

Steg 5 – Vad kan man göra

Om du har ett garage gas vägg värmare, är det viktigt att du har möjlighet att berätta om det läcker. En läckande gas värmeelement är något som kan hamna extremt farlig om den inte hanteras på rätt sätt. Det finns flera saker som kan tyda på att ditt garage gas vägg värmare läcker. Se till att du tar del av dessa så att du kommer att kunna förhindra läckage från att tappa greppet och hanteras felaktigt.

En av de första saker som du kommer att märka när du har en läcka i gas vägg värmare är lukten. Du kommer att lukta gas i området att värmaren är i. Så fort du märker lukten av gas, evakuera området och ringa nödsamtal tjänstemän. Slå inte på några lampor eller försöka göra något. lämna helt enkelt området och kalla på hjälp. Slå på en ljus eller försöker göra något själv kan bara resultera i att det finns en explosion.

Om du märker att din värmare inte värmer det sätt som det ska, då detta kan vara ett tecken på att gasen läcker. Vanligtvis kommer värmaren har problem uppvärmning av hela området, och det kommer också att misslyckas med att stänga av sig själv. Om värmaren råkar inte värma det sätt som det ska även om det inte att stänga av, då är det en bra idé för dig att ta fram gasbolaget och få dem att komma ut att kontrollera din gas vägg värmare.

Detta är något som givetvis fungerar bara om du råkar ha fönster i ditt garage. Om du märker att de fönster som är i garaget tenderar att ha en hel del kondens på dem utan anledning, då detta kan vara ett tecken på läckande gas. Du kommer att behöva se till att du slösar ingen tid att få gasbolaget att komma ut och ta en titt på allt.

Om du har några tabeller eller bänkar eller ytor i ditt garage, sedan kontrollera att se om de har någon sot på dem. När en gasvärmare läcker, kommer sot ofta finna sin väg på ytorna. Detta är en mycket talande tecken på att något inte står rätt.

Du ska aldrig försöka att fixa läckor själv. Även om det visar sig vara ett falsklarm, är det alltid en bra idé att ringa gasföretaget om du misstänker en läcka. En gasläcka är inte något att leka med. Om du vid något tillfälle känner din gas värmaren inte fungerar som den ska, sedan ringa för professionell hjälp omedelbart.