hur man skär honungskaka nyanser

Steg 1 – Mät Windows

Steg 2 – Förbered Shade

Steg 3 – Skär Shades

Steg 4 – Installera Shades

Installera honungskaka nyanser, eller cellulär nyanser, i dina fönster har flera fördelar. De är vackra nyanser som ger utmärkt isolering för dina fönster, kan göra dina fönster mer energieffektiva, och är en vacker alternativ för solskydd.

Honungskaka nyanser kommer pre-storlek eller i anpassade dimensionering, och kan köpas i en mängd olika butiker runt om i landet. Anpassad storlek nyanser är oftast mycket dyrare än de vanliga stora nyanser, men ofta är det svårt att hitta rätt storlek för dina fönster. Många solskydds butiker kommer att skära nyanser för dig, men skär kostar en hel del också, och kan snabbt lägga upp om du har många fönster som behöver beläggningar.

Du behöver inte nödvändigtvis behöver en professionell för att skära nyanser, med några noggrann mätning och rätt verktyg kan du spara både tid och pengar och har dina fönster täcks under loppet av en helg. Här hittar du den information du behöver för att få jobbet gjort.

Först mäta dina fönster som du planerar att installera nyanser. Du kommer att behöva ta en mängd olika mätningar. men den mest kritiska är bredden av fönstret. Med hjälp av måttband, mäta bredden av det inre utrymmet i fönstret och göra mätningar på toppen, mitten och botten av fönstret. Skriv ner dina mått. mäta även höjden på fönstret, från topp till botten. Se till att du har köpt nyanser som är en lämplig bredd och längd för ditt fönster.

Kompaktera skuggan så att den övre skenan är tät med botten, och tyget av skuggan är undangömt prydligt och tätt mellan de två.

Wrap ändarna, ungefär där du kommer att behöva göra din nedskärningar, med maskeringstejp.

Mät dina nyanser till den nödvändiga bredden (bredden av fönstret minus en halv tum på varje sida) och markera var de kommer att behöva sänkas. Om mätningarna från ditt fönster skiljer sig från topp till botten, markera respektive mätningar. Med hjälp av en rak kant, markerar maskeringstejpen med en penna så att du vet var du behöver för att göra din nedskärningar. Hålla skuggan tätt tillsluten med klämmorna C, att sätta vissa kartong eller trä mellan klämman och skuggan för att skydda de övre och nedre skenor.

Lägg din nyanser på geringssåg, och utan att stänga den, sänka sågen för att säkerställa att bladet träffar era platser. Hålla bladet mot den yttre kanten av skuggan, så att det inte är för mycket tas bort. Du kan alltid skära bort mer om det behövs. När du är säker på placeringen av sågklingan, snabbt, med sågklingan i full fart, gör din nedskärningar. Vid behov kan du använda en bit av sandpapper för att jämna ut eventuella kanter på toppen eller botten skenor.

Följ instruktionerna som följde med nyanser, installera din nyanser och njuta!