hur man gräver ett grustag för ett skjul bas

Varje form av byggnaden måste ha en solid, lämplig grund för att säkerställa dess långsiktiga överlevnad och bygga ett grustag för ett skjul bas är ett sådant exempel. Oavsett vilken typ eller storlek eller syfte en byggnad har inte grunden måste betalas stor uppmärksamhet åt. Att bygga en grund för en friggebod är inte särskilt komplicerat eller tekniskt avancerade, men det är en arbetsintensiv jobb och kommer att ta tid.

Stiftelsen kommer att bidra till att göra strukturen mycket mer hållbara genom att stödja skjul och hjälpa till att förhindra att fukt stiger från marken och orsakar träväggar i skjulet att ruttna. Utan tillräckliga grunder, kan måttligt svåra väderförhållanden lätt förstöra skjulet inom loppet av några veckor. Den kan till och med skada innehållet i skjulet, vilket gör det en dyr katastrof. En av de mest idealiska och bekväma sätt att bygga en grund för en friggebod är en grustag och med vardagliga trädgårdsredskap, grus och några andra poster till ditt förfogande, kan du enkelt göra jobbet själv.

Steg 1 – Förbered Foundation

Du behöver bara bekymra dig med att bygga grunden när du är bekant med de mätningar av skjul som du vill bygga eller köpa. Mät upp dessa dimensioner och tillämpa dem på grund av att du kommer att placera skjulet på. Markera platsen för skjulet med hjälp av träpålar eller pinnar av något slag. Anslut dessa markörer med hjälp av sträng att exakt beskriva den uppmätta område där din byggnad kommer att bli. Vara säker på att strängen som förbinder varje markör är spänd för ökad noggrannhet.

Steg 2 – Gräv en grop för Gravel

Det område som du har markerat off kommer då att behöva grävas. Djupet av grunderna beror delvis på vikten och storleken på trädgårdsskjul, men i allmänhet, bör cirka fem inches vara mer än tillräckligt. Gräva hela området till detta djup och se till att ytan är ganska nivå. Använd en kratta för att jämna ut marken.

Ta bort all lös jord i skottkärror. Innan du fyller den utgrävda området med grus, kanske du vill täcka hela området med en plast underlag. Detta kommer att bidra till att förhindra ogräs från att växa genom grus och skadar grunden. Det kommer också att ytterligare bidra till att förhindra fukt från att nå botten av skjulet.

Steg 3 – Fyll Gravel Pit

Fyll den utgrävda området med grus. Sprida grus ut så att den är jämn och nivå. Du kanske vill använda en nivå för att vara mer exakt. Vara säker på att hela lagret av grus är i nivå med kanten av gropen. När du har gjort detta, är din grustag bas redo för installation av skjul på.