hur man designar badtunna steg

Steg 1 – Bestäm vad du vill

Steg 2 – Titta på exempel

Steg 3 – Mät Hot Tub

Steg 4 – Gör några planer

Om du installerar en badtunna på din egendom, då du kommer att behöva tänka på utrusta vissa badtunna steg. Det finns ett antal olika stilar av badtunna, som sträcker sig från grundläggande plast steg som går upp och ner på den sida av badkaret, eller mer komplexa trappor som rymmer förvaringsplatser för badtunna utrustning och verktyg. De flesta badtunnor kommer med trappor redan utformade, men om du vill passa några nya, bör du överväga att planera din egen. Det är inte svårt att göra när du har ett koncept i åtanke, och är lättare än att betala någon att göra det åt dig.

För att designa din egen badtunna steg, måste du veta vilken typ av åtgärder som du vill. Om du aldrig har utformat något innan, då kanske du vill hålla sig till grunderna, såsom en uppsättning av tre steg som lätt kan installeras. Men om du vill ha mer komplexa objekt, och har redan utformat resten av barrel, bör du överväga om du vill steg som har skåp undertill för slangar, rengöringsvätskor, och en praktisk badkar reparationssats. Detta kommer att vara ett bra sätt att lagra något att barrel kan kräva, ur vägen tills du behöver den.

Ett annat sätt att utforma din egen badtunna steg är att titta på hur andra kan ha gjort det. Om du går att visa rum, och plocka upp broschyrer, kommer du att finna att det finns massor av installationsidéer. Stegen är inte det viktigaste inslag i en badtunna, även om de är mycket användbara, så att du kan bara hitta en eller två exempel, men de bör vara tillräckligt för att börja du tänka på din egen design.

Om du redan har din badtunna igång, då en bra idé skulle vara att mäta höjden på dörren, längden på den sida du vill placera barrel steg på, och andra faktorer. Alla ojämnheter i trädgården kommer att behöva påpekas, eftersom dessa kan göra stegen skakig, eller till och med få dem att bryta. Sätta alla dessa mätningar och antecknar i din plan.

Nu är du redo att börja rita ut dina planer, Börja med en skalenlig ritning av barrel, gjorde att dina tidigare mätningar, och sedan lägga till åtgärder för att illustrationen. Storleken och formen av stegen kommer att ge dig en god uppfattning om vad som är genomförbart. Du bör då dra en sida på planen i trappan, utnyttja dina idéer från butiken broschyrer, och att lägga till några särskilda delar som du vill. Du bör se till att du håller alla dina mönster i samma skala, så att du kan träna exakt vinkel och position din badtunna steg.