hur man bygger en i mark pooldäcket

Steg 1 – Grävning

Steg 2 – Styckning och Placering av trä

Steg 3 – Finishing

En inground pool kostar mycket pengar, och lägga till en InGround pooldäcket kommer att lägga till kostnaden. Utan en inground pooldäcket, är du kvar med en nakna betongplatta, som är ful och grov. Även om detta är okej för vissa människor, andra vill ha ett trädäck. De erbjuder fler fördelar för husägare, eftersom de tillför ett mervärde, en förlängning av hemmet, och en plats att sitta och koppla av, liksom stil. En InGround pooldäck kostar mycket pengar, men om du känner dig bekväm runt trä och verktyg, sedan en InGround pooldäcket kan vara rätt upp din gränd. Att bygga en inground pooldäcket är knepigt eftersom däck förväntas vara från marken, medan detta däck vilar på det. Artikeln nedan visar hur man bygger en inground pooldäcket.

Bestämma gränserna för däck och placera insatserna i marken och binda strängen mellan dem. Allt inom insatserna kommer att grävas. Använda spade och börja ta bort alla av jorden. Tänk på tjockleken av cederträ. Det utgrävda området behöver inte vara mycket djupare än denna tjocklek. Använd måttstock för att kontinuerligt kontrollera djupet. Ta bort alla stenar eller rötter du kan stöta på. Stöt ner i marken och använda den nivå att se till att den är jämn. Placera landscaper tillverkarduken i hålet och trimma det så att den vilar plant. Ovanpå tyget, placera en en tum tjockt lager av sand och tamp ner den. Se till att den är jämn och nivå innan du fortsätter.

En InGround pool är typiskt i en unik form, såsom oval eller njure. Detta gör att placera ett däck svår och kommer att kräva en hel del kapning av trä. Oroa hela bitar av trä och inte krökningar InGround poolen i detta skede. Du kommer att skära plankorna som du placerar dem runt inground pool. Mät avståndet från poolen till insatserna för att bestämma längden av den del du behöver, och sedan skära en bit. Montera plankan och sedan trimma den för att passa utrymmet. Om InGround pool är formad som en njure, då måste du trimma varje planka för att möta krökning av poolen. Fortsätt på samma sätt tills träet placeras runt InGround pool och är i jämnhöjd mot hemmet (om det är ditt mål).

Runt kanterna av trä, placera kantstenar. Dessa är små stenar som kommer att hjälpa till att hålla veden på plats. Tryck ner på dem som sittplats dem i sanden. Dumpa sandlåda sand ovanpå trä och använda tryck kvast för att sprida ut mellan stolarna. Använda en slang för att tvätta träet ner. När träet är torrt, kan du använda en sealer.