hur man bygger en egen säkerhet passersystem

Steg 1 – Installera elektroniska Dead Bolt

Steg 2 – Anslut Reader

Steg 3 – Anslut knappsatsen

Steg 4 – Programmering av mikroprocessorn

extra Tip

Att bygga och installera din egen säkerhet passersystem är ett projekt som kräver engagemang, viss teknisk kunskap, och framför allt flit. Vår syn på säkerhet i hemmet och säkerhet har förändrats de senaste åren, eftersom vi tenderar att inse mer och mer att vi måste skydda våra tillgångar och livet för de människor vi älskar så mycket som möjligt. Installera starka och smarta system för åtkomstkontroll till vårt hus är en viktig del av skalskydd. Om du är bra med dina händer och du gillar att göra med tekniska saker, kan du enkelt bygga din egen säkerhet passersystem såsom en radiofrekvensidentifieringssystem.

Det första du behöver göra är att installera deadbolt till din dörr. Se till att det finns tillräckligt med utrymme för dig att placera RFID-läsaren på sidan av deadbolt. Placera deadbolt på detta sätt så att du har anslutningstrådar som vetter mot läsaren, eftersom du måste ansluta dem till det senare.

Läsaren har fyra stift som representerar de olika funktionerna hos anordningen. Dessa är: Ground, Serial ut, aktivera och gemensamma Collector spänning. Löd en kabel mellan Aktivera och jordstiften. Skruva läsaren och deadbolt på dörren. Ta projektet rutan och täcker de två enheterna öppna hål där trådarna är. Trimma plastlocket på dessa märken för att säkerställa att ledningarna inte kommer att få skära eller krossas. Skruva rutan på dörren.

Ta knappsatsen och anslut den till RFID-läsaren och anslut sedan deadbolt till kretsen panelen. Ta IC-sockel och placera den på bärarplattan. Anslut inport till spänningsregulatorn och löda läsarens ledningstråden till utgångsstiften hos spänningsregulatorn.

Din åtkomstkontroll fungerar med en mikroprocessor. Det rekommenderas att du köper en grundläggande mikroprocessor som kan programmeras i datorn. Du bör ange antalet personer som har tillstånd att öppna dörren, liksom data på deras ID så att läsaren kan identifiera dem och ge dem tillgång. Installera mikroprocessor program på datorn och se till att de är anslutna, så att du kan hantera processorn från datorn när som helst. När detta är gjort, bör du installera processorn till bärarplattan, som förbinder ledningarna ordentligt – du bör följa instruktionerna från mikroprocessorn för installationen.

Testa läsaren och mikroprocessorn kommer att hjälpa dig att avgöra om allt fungerar. När du har ställt in systemet ska du köra några ID över läsaren och se till att alla behöriga personer faktiskt kan använda passersystemet du har skapat.