hur man bygger en apparat garage

En apparat garage är ett bra alternativ för ditt kök om du har flera apparater trängs dina bänkskivor. Följ nedanstående enkla steg för steg process för att skapa din egen apparat garage,. Steg en- Bestäm en plats

Många apparaten garage är belägna i hörnet av en bänk, men de kan också konstrueras under ett skåp längs en rak del av räknaren. Var noga med att inkludera en elektrisk stickpropp i det område som omfattas av apparaten garaget så att du enkelt kan koppla in en apparat som du använder den. Du kan lägga till en elektrisk låda i garaget själv liksom,. Steg Två- Bestäm en dörr

Många apparaten garage använder en tambour annars känd som en rulle övre luckan. Du kan göra tambour själv eller köpa en färdig en. Många föredrar en tambour, eftersom det inte tar upp någon räknare utrymme när garaget är öppet. Däremot kan ramar vara lite knepigt att bygga och installera. En enklare, standardskåpdörren fungerar också bra och ser attraktiv,. Steg Tre- Komponera Garage

Om du håller på att bygga en rektangulär garage kan du bygga lådan utanför i köket och sedan installera det en gång dess klar. För ett hörn, ska du bygga in den i väggen med profiler, remsor som ram och två vinklade sidor som leder till dörren stycket.

Steg 4 Sätt på dörren

När du har skapat ramen, placera dörren på de vinklade bitar, beroende på om det är en tambour eller skåpdörr, med hjälp av lämpliga material för att stabilisera den i ramen. Testa att se till att dörren är funktionell och sedan organisera dina apparater som önskas.