hur man tinar en frysskåp

Steg 1 – Förbered frysskåp

Steg 2 – Börja att avfrosta frysskåp

Steg 3 – vatteninträngning

Steg 4 – Ta bort överflödigt Ice

Många av oss hatar att tina ett frysskåp eftersom processen tar lång tid. Ändå måste man tina vid något tillfälle, för att förhindra över frysning och beskatta kylmediet eller fläkten. När du tinar och frysskåp det behöver inte ta dagar att genomföra och röran kan hållas till ett minimum.

Du måste ta bort den frysskåp före upptining och du måste också tömma allt innehåll. De objekt som du tar bort från frysen får inte tina i den tid det tar att tina, men lådor kan få fuktig och falla sönder, effektivt förstör objektet. Att förhindra att detta händer, placera dem alla i en kylare med kylklampar. Du vill också ta bort hyllor, korgar eller andra små förvaringsutrymmen i frysskåp.

Ta en handduk och placera den i botten av frysen. Du kan använda mer än en för att täcka botten och du kan även vika dem så att de passar. Detta beror alla på storleken på frysskåp. På toppen av handduken, placera aluminium cookie blad. Om det finns plats i frysen, placera två eller flera, så länge som de passar sida vid sida. Målet här är att täcka så mycket av botten av frysen som möjligt. De cookie blad kommer att fånga droppar vatten som handdukar kommer att fånga något spill. Aluminium kommer också att bidra till att förhindra vattnet från frysas.

Eftersom dörren till frysskåp måste vara öppen för att den skall tina kan vatten läcka ut. Detta kan hållas till ett minimum genom att använda sig av en soppåse. Fan soppåsen ut så det inte hålla fast vid sig själv. Med väskan sprida öppen, placera ena sidan knappt i frysen och tejpa fast den ner. Dra väskan öppen och tejpa den till dörren så att påsen förblir öppen och hängande från frysen. Använd tejp, eftersom det skapar en stark försegling och vatten kommer inte att få den att lossna.

Om du vill att processen vara snabb, jag du kommer att vilja ta bort frosten från insidan av frysen. Använda plastspatel att skrapa den från sidorna. Frosten kommer att falla till cookie blad. Ta bladet och göra sig av med isen i diskhon. Handduken kommer att fånga några droppar tills du kommer tillbaka för att ersätta pannan. Tvinga aldrig isen. Börja med sidorna av frysskåp arbeta dig uppåt. När du är klar, ta bort cookie blad, handduk och väska. Torka frysen och ersätta allt och slutligen in den igen.