hur man färga injekteringsbruk

Lägga färg injekteringsbruk kakel kan vara en dekorativ sätt att lägga till visuella intresse för en bricka projekt. Det finns flera fördelar med att lägga till färg till kakel injekteringsbruk,. Fördelar med Färgade Grout, en av de främsta fördelarna är att lägga till färg till injekteringsbruk kan ge en visuell kontrast till kakel. Den gamla standby vitt eller krämfärgad injekteringsbruk har potential att bli grått och grådaskig över tiden och ofta behöver omfattande rengöring injekteringsbruk åldrar. Däremot kan färgade injekteringsbruk faktiskt förlänga livslängden på bruket eftersom du inte kommer att vara lika frestas att skrubba det djupt samtidigt som man försöker att avlägsna smuts och fläckar,. En annan fördel med färgade injekteringsbruk är att med så många färger, är det möjligt att lägga till en färg som är ett komplement till din totala utsmyckning system som också plockar upp färger i kakel. Till exempel kan en persikofärgade terrakotta kakel värmas med en choklad färgade injekteringsbruk,. Blandning Färgad Grout, Du kan köpa injekteringsbruk som redan har färg i den, eller så kan du köpa färg som du lägger till vita standard injekteringsbruk. Om du väljer det senare, när du har bruket blandas, sedan långsamt färg tills du uppnår önskad nyans djup.