hur man beräknar golvyta för utförd installation lövträ

Steg 1: Mät område i rummet

Steg 2: Beräkna kvadratmeter

Steg 3: Beräkna mängden Golv behövs

Du kan beräkna golvyta för en utförd installation lövträd med hjälp av ett måttband, penna och papper. Beräkning golvyta innebär att mäta hela området av ett rum, som är dess längd gånger dess bredd. Detta kommer att ge dig den totala ytor för rummet och göra det lättare att bestämma mängden konstruerad trägolv behövs för att slutföra rummet konstruktion.

Denna process sker med hjälp av traditionella penna och papper eller så kan du använda en av de många online golv räknare som erbjuds av golvföretag.

Använd måttband för att mäta längden och sedan bredden av rummet, vilket gör en anteckning av mätningarna. Om rummet är formad oregelbundet, dela upp den i fyrkanter, mäta rutorna och sedan lägga dem tillsammans.

Med längden och bredden beräknas för rummet, multiplicera längder och bredder för att komma upp med kvadratmeter. Med den separata ytor beräknas lägga ihop dem (i fallet med en oregelbundet formad rum) att komma med den totala ytor.

Kvadratmeter som du beräknade används för att bestämma mängden av golv är nödvändigt för ditt rum. I exemplet ovan är 100 kvadratfot totalt kvadratmeter ett rum 10 fot från 10 fot. Om däck styrelser är 12 x 6 inches (längd av bredd) Detta tyder på att dubbelt så många skivor som behövs för att fylla rummet som motsätter sig att skivor som är 12 x 12 inches längd av bredd.

Online kalkylator hjälper dig närma det exakta beloppet för golv behövs.