hur man skall avgöra vilken storlek skruv du har

Steg 1 skruvländ Identifier

Steg 2 typer av skruvar

Steg 3 Fastställande av Diameter

För att bestämma om skruven storlek du har är lämplig för fastsättning av vissa föremål, finns en storlekstabell för detta ändamål. Tillverkarna av dessa poster förse marknaden med olika typer och storlekar för att passa köparens behov.

Ordet “öre” används som en identifierare för skruvlängd. Vanligen använda “öre” beteckningar är 2d, 3d, 4d eller 2-öre, 3-öre, och skruvar kan vara så lång som 60-öre.

Skruvlängden mäts från slutet av spiken tills huvudet området i millimeter. De typer av skruvar är ovala-huvud, som är ovala skjuter i en halvcirkel och platt-skruv, som visar en plan yta och är lättast att mäta. En linjal eller ett måttband kan användas för att mäta längden på skruven.

För att bestämma diametern på skruven, mäta i millimeter skruvhuvudet. Området av skruvstorlekar är från en liten storlek (121/2) till en stor storlek (2). Ju större diametern är, desto mindre skruven.