hur man skär metall blinkande

Steg 1 – plan yta

Steg 2 – Mätning

Steg 3 – Skär Snips

Steg 4 – fortsätta processen

Metall blinkande har ett antal olika funktioner runt om i hemmet. Kapning denna metall blinkande visar sig vara en mycket krävande process, om rätt verktyg och metod inte genomförs. Således kommer den här artikeln visar hur man skär en metall blinkande, vilket gör jobbet lättare.

Lägg ner metallen blinkar på en plan yta, där det inte skulle finnas någon förekomst eller problem.

Mäta storleken på metall blinkande och göra nödvändiga markeringarna med en penna, för att peka ut skärlinjen. Sedan fyrkantiga denna linje som är märkt med hjälp av en rak kant, så att skära en rak linje. Glöm inte att bära handskar och skyddsglasögon, för att skydda dig från att få damm i ögonen.

Starta direkt från kanten av metall blinkande med sekatören. Se till att linjen skärs längs med den raka kanten. Skära långsamt med hjälp av sekatören.

Fortsätt med detta steg genom att skära ut en ytterligare del av metall blinkande behov, med hjälp av samma process.