hur man ska klara burspråk dörrlisten

Steg 1 – Skär Angles Första

Steg 2 – Konfigurera Coping Banan

Steg 3 – andra vinkeln Cut

Steg 4 – Cope burspråk Trim Molding

Fönster dörrlisten, till skillnad från golv eller tak gjutning används för att dölja ramen hos fönstret. Installera fönsterdörrlisten på ett burspråk är en unik process, eftersom du behöver för att klara form att korrekt passform. Att hantera fönster dörrlisten för ett burspråk innebär att man använder en coping såg. Detta är en handhållen såg som har en mycket tunt blad. Dess främsta syfte är att ta bort en liten mängd ved. Artikeln nedan kommer att förklara hur man hanterar burspråk dörrlisten.

För att kunna klara burspråk dörrlisten, måste du först mäta bitar och skär inledande vinklar. Ställa in bladet på geringssåg till en 45-graders vinkel. Mäta fönstret bay där trim kommer att placeras. Överföra denna längd till fönstret dörrlisten på baksidan. Placera listen på geringssåg och rada upp den linje du gjort med snittlinjen på geringssåg. Stäng staket på listen för att låsa den på plats. Välja inom eller utanför snitt, beroende på positionen för dörrlisten. Sätt på dig handskar och glasögon, och slå sedan på geringssåg. Sänk bladet och skär fönstret dörrlisten. Upprepa med varje bit av gjutning du har för burspråk.

Placera den första delen av fönsterdörrlisten på burspråk. Linje upp så att kanterna möts. Placera nästa bit av gjutning på plats. Om du behöver för att klara form, kommer du att märka att den andra delen överlappar med den första delen. Använd en penna för att noggrant skapa en linje där de två delarna av formnings möts. Detta blir nu din coping linje. Upprepa med resten av bitarna tills varje bit av fönsterdörrlisten ställs in med en coping linje om det behövs.

Om det finns en stor skillnad mellan de 2 bitar av trim, då är det bättre om du använder geringssåg. Med hjälp av en sticksåg för att göra stora nedskärningar är svårt. Om hättan är mycket liten, kan du hoppa över steg 3. Om du vill använda geringssåg igen, byt ut fönsterdörrlisten, och spåra överlappningen, upprepa steg 2.

Den klara Sågen är en manuell verktyg, så håller det tätt i ena handen. Se till att du bär kraftiga arbetshandskar. Sakta lätta bladet in i träet framför raden. Ta en liten mängd av trä, och sedan placera den på burspråk. Ta bort mer ved tills fönstret dörrlisten passar. Använd endast små rörelser med sticksåg. Detta är så att du inte tar bort för mycket trä eller splittras den.