hur man rengör en jacuzzi på insugningsventiler

Steg 1 – Rengör skyddsskärmen

Steg 2 – Rengör plaströr fäst till insugningsventilen

Steg 3 – Byt ut Rör och skärmen

Luftintagsventiler din jacuzzi är oftast längst ner i badkaret. Insugningsventilerna skyddas vanligtvis med en finmaskig sikt för att hålla skräp och främmande partiklar ur ventilen. Även insugsventilen är vanligtvis effektiv vid rensning främmande partiklar och skräp, det finns tillfällen när ventilerna bli igensatta. Om ventiler luftintags är igensatta, kan vatten från jacuzzi systemet läcka ut och orsaka skador på ditt hem. Du måste rensa insugningsventilerna regelbundet för att förhindra detta scenario.

Lossa upp skruvarna som håller finmaskig sikt beläggning av inloppsventilen och ta bort skärmen helt. Tvätta och borsta skärmen för att ta bort alla främmande partiklar och skräp som fastnat på den.

Tvålrester och hår kan göra det genom finmaskigt nät täckning av insugningsventilen och fastna på de små plaströr anslutna till ventilen. För att rengöra rören, måste du ta bort dem helt och spola dem sedan ut med hjälp av din trädgårdsslang.

Byt ut rören och skärmen efter rengöring. Börja jacuzzi och säkerställa att den fungerar ordentligt.