hur man rengör en decoupage bord

Vilken typ Finish?

Rengöring en decoupage bordet är mycket enkelt, men du måste ta en bit av vård för att avgöra vilken typ av yta du rengör eftersom det finns olika typer av decoupage finish.

Decoupage har varit populärt i flera generationer och ett populärt hantverk projekt bland göra det själv människor. Bilder eller cut outs appliceras på en yta med lim eller ett lager lack, sedan multiplicera lager lack, vitt lim eller decoupage mediet är skiktade ovanpå utskärningar tills hela objektet är jämn och utskärningar verkar vara målade på eller inbäddad i eftersmaken.

Varnish finish är den mest hållbara. Test på ett område som inte är lätt att se att se om vattnet stör finish. Bara sätta en droppe eller två på ytan och torka försiktigt. Varnish motstår vatten och inte göra ytan klibbig. Om dess lack, bara torka föremålet med en fuktig trasa följt av en torr trasa.

Om objektet är klibbig då det var troligen gjort med en vattenlöslig finish. I det fallet använder inte vatten på halsen eftersom det kan förstöra det. Allt du kan göra är damm det med en ren trasa.