hur man konverterar en spjälsäng till en dagbädd

Steg 1 – Side Hårdvara Removal

Steg 2 – Nedre Hardware Removal

Steg 3 – Daybed Conversion

Daybed är ett nästa steg för ett spädbarn växer för att vara ett litet barn. Du kan spara pengar genom att ändra krubba för att göra det till en dagbädd. Du kan köpa en krubba till dagbädd kit, men du kan också konvertera en vanlig krubba i en schäslong. Följande artikel kommer att visa dig hur du ändrar en normal krubba för att göra det till en funktionell dagbädd.

En dagbädd, när man tänker på det, är bara en krubba med tre sidor i stället för fyra. Det första steget till en riktig omvandling är att avlägsna vissa hårdvara. Välj den långa sidan av ditt val. Inspektera sidorna av sidan och ta bort alla skruvar, bultar eller spärrar som håller fast den gavlarna.

Inspektera stycket som skall avlägsnas vid botten denna gång. Du kan behöva krypa under sängen för att lokalisera fästena. Ta bort skruvarna och konsolerna men var noga med att inte låta sidan att falla på dig.

Med långsidan bort kan du nu lägga till en ruta våren under madrassen för att avsluta krubba till dagbädd konvertering.