hur man designar en skärmad i veranda

Steg 1-Utvärdera utrymme

Steg 2-Undersök nödvändiga tillstånd

Steg 3-bestämma hur altan kommer att användas

Steg 4-Bestäm Byggnadsmaterial

Steg 5 Välj ytbehandlingar

En skärmad-in veranda kan vara en mycket populär metod för att utvidga livsrum från insidan till utsidan av ett hem. Utforma en veranda för din familjs behov är en fråga om att avgöra hur utrymmet kommer att utnyttjas och byggmaterial önskas. Här är några steg för att designa din egen skärmad-in veranda.

Mycket ofta börjar en skärmad-veranda som en uteplats eller veranda område som ligger i anslutning till hemmet. Detta område används ofta för underhållande eller utanför verksamheten. Om en befintlig uteplats kommer att användas som grund eller startpunkten för en sluten veranda hem förbättring projektet, sedan utvärdera det aktuella läget i uteplats, inklusive fundament (betongplatta, tegel, asfaltläggare, etc), eventuella befintliga täcker och bärande pelare . Också överväga den nuvarande landskaps runt uteplatsen och om något av detta måste förstärkas, repareras eller tas bort,. Mät befintliga veranda, eller om det inte finns någon veranda, mäta där du räknar placera den.

I många områden är någon byggnadskonstruktion som resulterar i en byggnad eller rum som sedan är kopplad till en befintlig struktur som krävs för att ha en bygglov. Innan du börjar planera för din skärmad i veranda, undersöka om du kommer att krävas för att få ett tillstånd. Om så är fallet, kan det göra en skillnad i vilken typ av hölje du väljer att bygga.

Bestäm om slutna veranda kommer att användas främst som en utökad lekrum för barn, en konversation område för vuxna eller något annat. bestämmer också om målet är att skapa ett rum som kan användas under hela året eller huvudsakligen under varma vädret månader, då skärmarna kan lämnas kvar på plats. Bestäm om rummet kommer att ha golv installeras, fönster och en dörr eller om det kommer att lämnas omöblerad. Överväga om det kommer att finnas ett behov av lagring eller skåp och om VVS eller elektriska kommer också att behövas.

En mycket enkel slutna veranda kan lätt konstrueras med PVC rör och lätt skärm tyg. Men för något mer omfattande och hållbart, kan du bestämma att du vill bygga väggar i vilka fönster med skärmar är installerade. Tänk på att en mer varaktigt konstruerade skärmad i rummet kommer sannolikt att kräva bygglov, men kommer också att lägga till värdet på hemmet. Här är typiska byggnadskonstruktionen krav

Ytbehandlingar inkluderar golvbeläggningar, väggbeläggningar, Rörmokarartiklar och inredning. Om skärmad i inneslutningen kommer att användas under hela året, då möbler bör väljas som är lätt att rengöra och bekväm året runt. Mattor eller golvbeläggningar bör väljas som antingen är vattenavvisande eller kommer att vara lätt att rengöra om lera eller smuts inte spåras i på dem.