hur man designar en anpassad dörrtröskel

Steg 1: Ta bort nuvarande taket

Steg 2: Mät Area

Steg 3: Välja Threshold Material

Steg 4: Klipp New Threshold

Steg 5: Installera nytt Threshold

Steg 6: Testa Fit

Steg 7: färg eller bets Again

En tröskel är ofta förbises, men det är en viktig del av ditt hem. Det hjälper till att hålla ditt hem från att vara dragig, samt bildar en barriär mot skadedjur och mögel. En dåligt installerade tröskel, eller en som är sliten, kan leda till strukturella skador. Du behöver inte nöja sig med fördefinierade gränsvärden. Här är ett sätt du kan bygga din egen på bara några timmar.

Troligtvis du ersätter din gamla tröskel eftersom den har slitits ut. Denna tröskel utföra en tjänst för ditt hem genom att hålla den kalla luften ut under vintermånaderna och den varma luften utanför under sommaren. Dessa tätningar kan gå dåligt, men så om de behöver bytas ut, är det ett bra tillfälle att installera en ny på din personliga design. Detta kan lägga till en extra personlig touch till ditt hem precis vid farstun. Eftersom de flesta första intryck görs där, är det den perfekta platsen för det personliga handlag. Ta bort den gamla tröskeln är det första steget, och det ger dig en uppfattning om vad du behöver för att ersätta den. Var noga med att hålla den nära till hands, eftersom dess mått och storlek kommer att hjälpa på lång sikt när du försöker hitta en ny.

Detta är ett annat område där hänger på den befintliga tröskel kan komma till hands. Det har redan mätningarna behövs. Ibland gamla kommer att alltför svårt skadad att få en mätning. Om så är fallet bara mäta golvet där tröskeln var. Du vill vara säker på att du mäter för alla längd, bredd och höjd.

Aluminium och vinyl är vanliga, men tråkig, om du letar efter en egen look, är massivt trä ofta ett bra val. Dessa är ofta gjorda av rödek och kan enkelt justeras för att passa dina behov.

När du väljer att installera en ny trätröskel kan du måla eller färga den att matcha befintliga golv i området. Detta ger ett element som aluminium eller vinyl inte. Var noga med att skära tröskeln efter köpet för att passa området behövs. Många trä trösklar kommer ofta före snitt för att passa vanliga stora dörrar.

De flesta trä trösklar lätt installeras antingen med industriella lim eller med traditionella skruvar eller spikar. Industriella lim faktiskt fungerar bäst eftersom de bidrar till att ge en säker tätning som krävs för att hålla ut drag. De begränsar också synliga fästelement och hjälper till att hålla en personlig touch i ordning. När du installerar någon form av ny tröskel, placera den så att kanten som vetter mot utsidan av hemmet har en svag lutning vinklad bort från huset detta förhindrar vattnet från att komma i huset.

Infoga trä shims som är nödvändiga under tröskeln för att säkerställa en tät förslutning. Även prov passar dörren, justera bottensvep på dörren för en korrekt passform. Om tätningen är alltför snäv, men dörren kan inte stänga ordentligt. Applicera täta vid de punkter där tröskeln möter de sidostycken.

Om det behövs ett andra skikt av färg kommer att matcha golv samt förhindra tröskeln försämras på grund av vädret.