hur man contstruct en inbyggd bar för din källare

Steg 1 – Rita planen för din källare Bar

Steg 2 – Dekorera källaren

Steg 3 – Installation av skåp och bänkskivor

Steg 4 – Tillsats av Fixtures

Många drömmer om att ha en bar inne i deras hem, och ett sätt att ha en inbyggd bar, är att bygga den i källaren. Bar är en underhållning rekreationsområden som ger dig utrymme och rekvisita att underhålla dina gäster med drycker. Det är också en plats där du kan lagra dina många alkoholdrycker och dess motsvarande kristallglas. Omvandla källaren i en bar kan vara en svår uppgift, men genomförbart. så här är åtgärder för att följa för att skapa en bar i källaren.

Att maximera utrymmet och för att undvika olämplig installation, är det bäst att du börjar denna uppgift genom att skissa planen för din bar baseras på dimensionerna hos din källare. Bestäm vilken plats du vill station baren och vilken sida gäller inredning. Dessutom omfattar i planen, platser för eluttag, inklusive den elektriska kapaciteten hos varje så att när du handlar för dina apparater som kylskåp och kylaggregat du vet vilka som kommer att passa in i din bar eller inte. Identifiera befintliga vattenledningar för strategisk placering av sänkor eller brickor.

När planen är klar, kan du nu börja inreda källaren. Identifiera först om det finns fläckar i källaren som du vill gömma undan från mängden såsom tak eller väggar. Om det finns ett behov av att göra det, kan du täcka taket med träskiva som verkar vara hängande under det ursprungliga taket. Montera en rektangulär ram med hjälp av två av fyra timmer sedan på båda sidor, bifoga en enda 2 av 4 timmer som du kommer att behöva säkra på det ursprungliga taket med hjälp av skruvar. Väl ansluten täcka den rektangulära ramen med träskiva. Du kan också måla det nya taket med valfri färg. För väggarna, kan du lägga till bakgrunds eller måla den med samma eller kontrasterande färg med den i taket. Ljusare färger är att föredra eftersom du faktiskt kan spara på belysningskrav.

Montera de förtillverkade skåp och bänkskivor på din dekorerade källaren. Välj den plats där väggarna är kortare för detta. Säkra hängande skåp på väggen med hjälp av skruvar. Position skåp för barbord topp fronting de tidigare installerade frysdiskar, se bara till att det finns tillräckligt med utrymme för någon att flytta runt skåpet och bänkskivan. Göra en bänkskiva med användning av en träskiva, bör vars storlek vara något bredare än underskåpet. Fäst bänkskivan på bänkskåp med hjälp av skruvar. Storleken av facken i underskåpet ska passa in i apparaten som du kommer att placera såsom kylskåp och kylmaskiner. Se till att strategiskt läge apparater till en plats som ligger närmast till eluttag och bort från vattenkällor.

När stången är klar kan du nu lägga till din favorit soffa, bord och barstolar. Ytterligare armaturer som biljardbord kan placera beroende på det tillgängliga utrymmet i källaren.