hur man bygger öppna kök hyllor

Steg 1 – Leta reda på Studs

Steg 2 – Mark Placering av hyllor

Steg 3 – Skär Hyllor

Steg 4 – Slipning

Steg 5 – Tillämpa Finish

Steg 6 – Installera Fästen

Steg 7 – Fäst hyllor

Steg 8 – Stapla Hyllor

Öppet kök hyllor är en bra lösning om du behöver extra lagringsutrymme. Installationen är snabbare och billigare än att förvärva nya skåp. När du stack objekt prydligt på hyllorna, det hjälper dig att bli mer organiserad och ökar effektiviteten. Poster lagrade förblir synlig, vilket möjliggör snabbare hämtning. Du kanske också vill placera prydnadsföremål på hyllorna för att förbättra inredningen i ditt kök. Öppna hyllor kan bidra till att förändra ditt kök, på grund av luftig känsla. Med några enkla material och lite tid, kan du enkelt genomföra detta projekt med hjälp av guiden nedan.

Kör en regeldetektor över väggen där du tänker montera hyllorna. Markera platsen för varje bult som du identifiera den. Rita en linje längs tappen med din nivå.

Bestäm hur många hyllor du vill. Om du behöver tre, använd din nivå för att rita 3 linjer tvärs reglarna i intervaller om 1 ½ fot isär. Hyllor bör placeras varken för högt eller för lågt, för att möjliggöra enklare åtkomst.

Bära en ansiktsmask för att undvika inandning av sågspån. Det är också bäst att bära skyddsglasögon för att skydda ögonen från fina partiklar. Placera plywood på ett par bockar. Bredden och längden av hyllorna kommer att bestämmas av det tillgängliga utrymmet. Den typ av produkter du tänker placera på hyllorna bidrar också till att avgöra hylla storlek. En hylla som mäter 3 fot lång 1 fot djup rymmer olika kök objekt bekvämt. Skär så många hyllor som du behöver denna åtgärd en av 3 fot med en cirkelsåg. Använd en rak kant för att uppnå raka snitt.

Jämna ut kanterna på varje hylla med grov sandpapper. Växla till medel sandpapper för att jämna ut kanterna liksom ytan av hyllorna.

Applicera en färg eller lack som du väljer på varje hylla. Använd mjuka, långa slag, för att skapa ett enhetligt utseende. Det är bäst att lämna hyllorna torka över natten innan du monterar dem.

Börja med den översta raden. Placera en konsol mot tappen där hyllan linje skär med tappen linjen. Den övre delen av fästet bör vara på samma nivå som den hyllan linje. Kör i 3-tums skruvar genom hålen i fästena i reglarna. Gå vidare till nästa stud, placera en konsol och köra i skruvar på samma sätt.

Placera en hylla ovanpå konsolerna. Justera sin position tills du är nöjd med placeringen. Kör i ½-tums skruvar från botten av hyllan, genom fästet i hyllan. Fortsätt att fästa dina andra hyllor på samma sätt.

Ordna objekt på hyllorna.