hur man bygger en utomhusdusch från återvunnet material

Steg 1 – Botten

Steg 2 – Frame

Steg 3 – Boards

Steg 4 – Slang

En utomhusdusch kan vara användbart om dina barn blir bara smutsig ute på sommaren, eller om du gör mycket arbete utanför dörrar själv. På sommaren kan det kännas underbart uppfriskande. Att bygga en utomhusdusch är inte komplicerat, den svåraste delen är att bygga ramen. Det är ett jobb som lätt kan fyllas i en enda dag.

Du måste välja en bit mark som är så platt som möjligt och rimligt tillgänglig för en utanför kran. Nivå marken och placera fyra betong står i en kvadrat. Varje sida av torget bör vara 30 inches. Läktaren bör kunna rymma en 4 x 4 tum virkesbit. Bestånden fungera som en bas för att installera den verkliga dusch och ram på plats och ger en plattform för projektet.

Nästa steg är att bygga en ram för utomhusdusch. Använd 4 stycken 4 x 4 tum behandlat virke (återvinnas om möjligt), var 70 inches lång, som upprätt. På 3 sidor är dessa sammankopplade med 30 tums bitar av 4 x 4 tum trä. Den lägsta anslutningsstycke bör vara 22 inches från marken, den andra vid 44 inches och toppstycket på 72 inches. På den återstående sidan ansluter stolparna vid 12 inches från marken och 74 inches från marken. Detta är den sida som inte kommer att innesluten och kommer att användas för in- och utträde ur duschen. Sätt ramen på de konkreta sidfot och testa för att se till att allt är jämn och stabil. Konkreta sidfot är betongblock med metallvinklar på toppen för att hålla virke. Träet spikas i. De kan användas när det inte är möjligt att sätta träet i marken.

Nail återvunnet trä brädor till stolpar och anslutande delar. Tryck ihop dem så att de bildar en solid vägg på 3 av de 4 sidorna av utomhusdusch. Denna vägg kan inte vara perfekt, men som helt enkelt lägger till den rustika charm. Efter fixering dem på plats, måla med en bra vatten tätning, både inne och ute. Detta kommer att ge extra skydd, både från dusch och från elementen.

Fäst duschhuvudet på plats på toppen av den motsatta sidan ingången till utomhusdusch. Du kommer att behöva lägga till kontakter så att slangen kan fästa till det. Beroende på vilken typ av duschmunstycke, kan du behöva borra ett hål i väggen i duschen stor nog att rymma slangen.

Kör trädgårdsslang från utomhus kranen till dusch. Det går bra att använda två gamla Vattenslang sammankopplade. Du kommer att uppnå bästa möjliga resultat om slangen det tillräckligt länge för att linda flera gånger på marken mellan kran och dusch, och om slangen är svart. Båda dessa saker kommer att hjälpa värma upp vattnet innan det kommer ut ur duschen, som ett slags mycket primitiv solfångare.

Anslut slangen till kranen och dusch huvudet. Placera granitblock i mitten av området dusch. På så sätt kan du stå på det som du duschar.