hur man bygger en ovan mark pool staket

Steg 1: Mätning

Steg 2: Fence

Steg 3: Förbereda plats

Steg 4: Installera staket

Steg 5: Slutförande

Mät omkretsen av din pool genom att hålla ett extra utrymme på cirka tre till fyra fot runt poolen. Denna mätning kommer att ge dig omkretsen av stängslet som du är villig att installera. Den extra tre-fyra fot utrymme är ett måste eftersom det gör det möjligt för människor att flytta runt poolen. Du kan alltid öka detta utrymme enligt dina behov.

Efter att ha tagit ordentlig mätning gå till marknaden och köpa staket som du vill. De ovan mark pool staket är av olika material. Vissa kan installera en aluminiumtaket medan vissa kan välja de billigare plastharts sådana. Poolen staket är av olika mönster och finns i många färger. Den mest föredragna färgen är vit eftersom det går naturligtvis med pool men du kan alltid ha dina egna önskemål. Samtidigt köper stängslet mäta avståndet mellan varje enskild del av staketet och sedan beräkna den totala längden och sektioner som krävs för stängsel din pool ordentligt.

Gräva hål runt poolen på uppmätta avståndet där du vill installera stängslet. Hålen ska vara ordentligt fördelas, så innan gräva dem, mäta omkretsen och bestämma hur många hål du vill. Markera sedan omkretsen med jämna mellanrum och gräva hålen. Placera stolparna i hål, i absolut upprätt läge, och fylla hålen med betong.

Nästa fästa stängslet med ett inlägg och sedan nästa del av staketet till den intilliggande en. På detta sätt går runt hela poolen och installera stängslet. Om det inte finns några hinder som ett träd eller vissa konstruktion i omkretsen av stängslet, måste du arbeta på det. Det finns olika metoder som du kan gå runt ett hinder och preferensen varierar för den typ av staket du har valt. Så det är bäst för dig att konsultera och ta råd om detta från den plats där du har köpt stängslet.

Installera staket runt poolen är aldrig komplett utan en dörr så slutligen installera en dörr. Om du har barn i ditt hus så är det ett måste att dörren är på den yttersta delen av stängslet, från poolen. Det är gjort så att efter att ha öppnat dörren det finns tillräckligt avstånd för att märka poolen.